ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Среща на 28.06.08

<< < (11/16) > >>

Adrian:

Бравос ! - то и моят не е довършен , но - трасе да става , да се напсва , да нахъсва и т.н.

lok45111:
Аз съм се приготвил сериозно, артилерията ми ще се състои от една загадъчна 4 осна Болярка ;), един ТАУРУС, един ХРКУЛЕС и един интересен товарен вагон.

mill:
Балсам за душата,купих си трева,поръчах доста неща/за скромния ми бюджет/,видях готини хора ;),кво му трябва друго на човек.Само дето пак се разминахме с бат'Адри,ама то ще е за добро.Много хубаво  при Жоро бе.Сега като са отпуски и жеги,ако искате да се събираме пак,ама да не ги сглобявате модулите,ами да минем през магазина да си напазарим това-онова ,взимаме Джорджо ;)и да седнем някъде на прохлада и оранжада ;) ;D.Да побъбрим повече за това-кой как се справя с различните трудности по макетите и т.н.Не заради друго ама Жоро като наизвади едни композиции,едни локове и почваме да се вълнуваме доста и да дишаме много и въздуха свършва ;D ;D.Та затова де ми беше приказката за оранжадата.Марио да сложиш снимки ,дето прави с това чудовище ;) :D  Canon-a :o

XRISTO:
Трева?!Че от кога е разрешена?  ;D ;D ;D Майтап бе , Уили! Между другото какви разфасовки я има при него и как е цената?  :)

mill:
Ахахаха да трева  ;D ;D.Алоо полицайте -тревата е за макет.8,90 лв на Аухаген,ама не е пред мен сега да ти кажа кат.номер.60 см на 40,нещо такова,ама не съм сигурен .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия