Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Представяне на вагон GGhzs DR на BRAWA с каталожен номер 50 406
toniemi:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5676.msg125390#msg125390 date=1726469235 ---Аз не разбрах кой е българският вагон, който трябва да се получи? Четириосни G вагони има най-различни.
--- Край на цитат ---
То няма български вагон в случая! Ако си гледал видеото ми, би разбрал , че това е румънски вагон на гара Русе , изоставен отдавна. Много ми хареса и си го купих. В БДЖ , нямаме такъв.
mitko0888:
--- Цитат на: toniemi link=topic=5676.msg125391#msg125391 date=1726470744 ---То няма български вагон в случая! Ако си гледал видеото ми, би разбрал , че това е румънски вагон на гара Русе , изоставен отдавна. Много ми хареса и си го купих. В БДЖ , нямаме такъв.
--- Край на цитат ---
Разбрах. Прав си, че ако бях изгледал видеото, нямаше да питам. Ама нещо моето ЕГН не ме подтиква от 10 минути видео да отделя 10 изречения и 10 снимки - извинявай, нищо лично, аз пиша много, други пишат малко - разни хора - разни идеали ...
Вагончето е много добро. Имам няколко Брави, даже чакам още един влак, от вагоните не се оплаквам.
toniemi:
Вагона в движение: https://www.youtube.com/watch?v=kmwEituMb2w&t=8s
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия