Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Серия 46.01 - 46.12 3D Модел.
R3vange2112:
Здравейте, за съжаление нямах много свободно време да работя по моделирането, но все пак успях да свърша малко работа.
Основно преправях кабината. Вече имам снимка на кабината на 46, макар и само една, затова преработвах нещата, които бях направил досега. Наистина са доста сходни с тези при единицата, но не съвсем. Кранчетата са на същите места, но често са различен тип — разбираемо, правени са в различни фабрики на хиляди километри една от друга — затова коригирах и тях. Започнах и досадната работа по прекарването на въздушните линии. Още не съм измислил точно как ще ги принтирам; това ще са следващите тестове — дали изобщо ще се получи. Скоро почвам страната на огняра.
Пак въз основа на референцията преместих крана на машиниста за бързодействащата спирачка зад този на влаковата спирачка, тъй като в момента стоят обратно.
Отвън най-накрая затворих цилиндрите и вече си имаме и буфери, както и няколко други детайла.
Това е за сега. Да се надяваме, че следващото включване ще е по-скоро!
Adrian:
Нямам думи да опиша колко истинско е всичко!
R3vange2112:
Още работа по страната на огняря. Махнах табуретките, които в момента са вътре и сложих сгъваеми столове от епохата. Виждат се на една от схемите и предполагам, че оригинално наистина е бил с тях. Използвах за референция тези от будката на Серия 05. Моделирах инжекторите и лоста за скарата, който също в момента липсва или е премоделиран по някакъв начин. Направих го по референтната снимка на кабината и по схемата, на която ясно се вижда.
R3vange2112:
Седнах и броих пиксели отново и се опитах да проследя всички тръбички, които се виждат. Имаше някои грешки при мен и ги поправих. Кабината като цяло е около 90% готова.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия