Автор Тема: "Неравноделни времена- рокхрониките на Адри"  (Прочетена 2198 пъти)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6731
  • Рейтинг: 1098
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Все още е налична моята трилогия за рокендрол - пакетната цена за съфорумци е 50 лв /иначе 75 лв/! Разписани + бонус диск
Куриер по избор!

спри с тва лежане,
или манджаре,
о. бела чао, бела чао, бела чао,чао,чао!
И нека бъде
Троян-Кърнаре-
това е же-пе свободаааа!!
« Последна редакция: 13 Май 2025, 09:16:53 от Adrian »

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6731
  • Рейтинг: 1098
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък

Благодаря на колегите, които се отзоваха!

Ако детето пита "Тате, какво е рокендрол?" - прочетете му моите хроники, Pach знае защо!

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12384
  • Рейтинг: 1341
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Да, така е! Обаче имам само първата...за третата научих сега!
Книгата е интересна и като цяло не само за хора от "бранша", но и като част от съвременната история по социалистическото време. Вземете я, прочетете я и сами ще се уверите в качествата и. Ще откриете и друг Адри, за който мнозина само знаят, че е "музикант", но това не е достатъчно, защото като автор вече си е артист!
И понеже съм сигурен, че пак ще има приятелска заигравка от типа "а троян-кърнаре кога?" ще се опитам да стигна отново до приятеля, за да си взема и двете нови (за мен) книги, които се надявам да са приятно продължение на първата, особено ако пак са пълни не само със спомени, но и богат снимков материал!
 bg&flag bg&flag bg&flag

IvanC

• Trade Count: (0)
  • Sr. Member
  • Публикации: 338
  • Рейтинг: 248
Получих си книгите преди 2-3 дена, но не съм имал възможност не само да ги прочета, но дори и да започна да ги чета. И въпреки това, вече зная, че Адри не е "само музикант". Това е базата на познанството ни през този форум.

А това за закачките "Троян-Кърнаре (Христо Даново де!) фор е-е-е-е вър!!!" си е точно това - приятелска закачке без никакви ободни намеци. Е, поне за мен е така.

И още една: Адри за президент! Сега!

&bgflag

С голямо уважение към всички съфорумци (които считам за приятели),
Иван