Няма ненаказано добро.
Аз предлагам това, което мога и което ми е интересно. Явно на хората не им е интересно. Аз проблем с това нямам. Даже не мога и да се разсърдя. ФРЕМО срещи има всяка седмица из Европа, за които са ми отворени вратите.
Гледам сбирки на маса не са интересни на хората, сбирки без маса, с маса, под маса някъде с пътуване не им е интересно. ФРЕМОТО е заклеймено. Обаче никой не пише!.
Пожелавам да се намери някой, който да отгатне какво на Хората им е интересно и да ги събере.
Само, че много мирише на типично българско- ние не знаем какво искаме, ама мрънкаме. Много искаме, ама не знаем какво точно, обаче има едни дето са ни виновни. Ами моделистите сме си ние, никой не ни е виновен, освен самите ние. Ако някой се чувства идейно обогатен, нека да организира под каквато и да е форма нещо, което да се харесва.
Липса на интерес викаш. ИНтерес има , когато се гледа в една посока. КОгато имаш аморфна маса, която гледа собствената си колекция, робува на егоизма си и е издигнал в култ мързела и сакън да не се напъне за общото благо, нама да се намери нито човек, нито форма, която да събере същата тази маса. На клоун обаче няма как да се правя, за да им е интересно, особено, когато такива събития се организират безвъзмездно.
Наздраве на всички, а какво ще кажат хората мен слабо ме вълнува. Дали ще ме сочат с пръст, аз съм готов да поема всякаква вина, ако така ще им олекне, някой да е виновен.