Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Празник?

<< < (2/4) > >>

XRISTO:
А-а-а-а,честито на патерица! ;D

i.meh:
Ааа, мерси! Аз пък наистина си имам празник, макар че все още нямам жена, която да ме категоризира като дете (а няма и нужда).

П.п.: За който не знае, аз съм на 14. ::)

i.meh:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=580.msg6400#msg6400 date=1212305325 ---Ей на това му се казва идея! Защо и ние да си нямаме празник?!  ;D

--- Край на цитат ---
Това наистина може да се осъществи. Обявявам 1ви юни за Ден на моделиста!(за да стане по-популярен празника, обобщавам на моделиста)

Maktub:

--- Цитат на: pach link=topic=580.msg6462#msg6462 date=1212398412 ---Хах , мен ме почнаха от сутринта , та до късно вечерта , щот си ми е ДЕНЯТ...!!!
 ;D ;D ;D
Ама не ме питайте колко направих , че съ обърквам вече...
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Pach, макар и на патерица, наред с благопожеланията за херкулесово здраве и крезовски охолен живот, ти пожелавам цялата необходима мъдрост за да не се ядосваш на житейските глупотевици, а да си се радваш с пълна сила на любимото хоби и на всички хора и неща край теб, които те кефят :) Ха наздраве!

CaLLlo:
Тук май има скрити подводни камъни ;D май някой си прави устата - щом е празник, дай подарък ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия