Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
misho_tabakoff:
Имам сериозни забележки към макета на колегата .... недопустимо е за макет от такъв ранг да няма магазин за дрехи с името "Одежди", както и розова табелка със стрелка, сочеща към подлеза към магазин с логото "Секс Шоп".
Стояне, вземи мерки своевременно, че рискуваш популацията ти да нарастне драстично след 9 месеца, да не говорим за вероятността прелитащата 120-ка изобщо да не забележи шеф диригентът какво ръкомаха, а за червения семафор не искам и да си помислям ....
И тия 'ора луди ли са така да пресичат пред прелитащия железен кон?! Ке берат ядове, ей!
jopeto:
Къща с червен фенер липсва, може и проституиращи магистрални цигани да се турят. Някой фирми предлагат и човечета ексхибиционисти с шлифери. ;)
Der Hetzer:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=587.msg19134#msg19134 date=1234017692 ---Имам сериозни забележки към макета на колегата .... недопустимо е за макет от такъв ранг да няма магазин за дрехи с името "Одежди"
--- Край на цитат ---
TANO:
Макар да не е петък смятам да дам отговор на някои депутатски запитвания.
1. Ифата - пиковска е. Имаше преди 10 години едни юниорски комплекти с нея - жълта и с надпис CIRCUS отзад.
Останалото е изработка на някои липсващи детайли, боядисване и много мерак. Смятам някой ден и Сетрата да я
нашаря така, но не ми остава време.
2. Къща с червени фенери не може да има, поради липса на персонал. Всички тия голи фигурки са на един колега.
Взех ги само да им направя една фотосесия и му ги върнах. Така, че да считаме тая тема за приключена.
3. На Мунчовото запитване за видеоклипчета - филмчета има, но изникват 3 въпросчета:
а) Понеже не съм съвсем на "ти" с компютрите не знам как и къде да ги кача.
б) Първите 2 клипчета са по 4 -5 мин., и за тях добре, но направих и 2 филмчета по 45 мин. Та въпроса е може ли да се
качат цели, защото не искам да ги транжирам на парчета?
в) И да може, ще ли се намери някой с достатъчно търпение да ги изгледа целите?
А? :scratch_ones_head:
mill:
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg19168#msg19168 date=1234096059 ---Макар да не е петък смятам да дам отговор на някои депутатски запитвания.
3. На Мунчовото запитване за видеоклипчета - филмчета има, но изникват 3 въпросчета:
а) Понеже не съм съвсем на "ти" с компютрите не знам как и къде да ги кача.
б) Първите 2 клипчета са по 4 -5 мин., и за тях добре, но направих и 2 филмчета по 45 мин. Та въпроса е може ли да се
качат цели, защото не искам да ги транжирам на парчета?
в) И да може, ще ли се намери някой с достатъчно търпение да ги изгледа целите?
А? :scratch_ones_head:
--- Край на цитат ---
Малее,как да няма кой да ги изгледа бре Стояне :clapping:.Ще гледаме и без дъх ще останем :swoon:.За качването аз мога до 100мГб ,затова мойте са толкова къси.100мГб са 2-3 мин .снимане с камерата :no:.Ако имаш скайп ,нямам нищо против да се уговорим и да ги пуснеш по скайпа...Моят ник там е munchoo1 :clapping:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия