Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
CaLLlo:
Прави сте, друг вариант е да пръсна снимките по темите на хората, но не всички са подходящи за там. Съвсем същото се получава и със снимките от клубните сбирки. Когато някой хареса конкретни снимки от кюпа, нищо не му пречи да ги закачи отделно в темата си, или да цитира, доста хора вече са го правили. Друг проблем в момента е, че Жоро няма своя тема в раздел "Моята колекция", та снимки с неговите неща къде да ги сложа, дайте идея!?!
Колкото и да се стараем да спазваме структурирането на информацията по темите, все някога джапваме встрани.
Тая снимка я знаете, но вижте в каква тема е!
CaLLlo:
Пуш-пул система - същото за което тия дни Любо обясняваше на Христо
Администрация ВЧЖ
А тук няколко по-внимателни снимки поръчани от компания ЖЖК
===================
CaLLlo:
===================
Това било "Регата"! (Стоянчо)
CaLLlo:
Това е лодка "Генерал репаратур" - първите реконструирани лодки след войната в ГДР и тук съм снимал специфичното на модела - сложена е помпа, заради която единият от двата червени резервоара в рамата е отстранен. Доста хобисти си взеха такъв и си признавам, че наистина е много красив, без да съм голям фен на лодките.
А за това няма да казвам нищо - просто трябва да се види, аз останах смаян!!!
naskokefa:
Супер е! Само един въпрос - откъде взе Сименса, че искам и аз да си купя такъв! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия