Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
pach:
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg25519#msg25519 date=1244550983 ---А ти да им видиш червеите кви са им :preved:
--- Край на цитат ---
:preved:<---- :haha: :haha: :haha:
:lol: :lol: :lol:
Кажи как си закрепил контрарелсите по моста?
А ако имаш и снимки отгоре или в едър план!?... :spiteful:
:give_rose:
Maktub:
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg25519#msg25519 date=1244550983 ---А ти да им видиш червеите кви са им :preved:
--- Край на цитат ---
Направо като от "Дюн" :sarcastic:
optron:
Ако темата е все още актуална, имам следния въпрос:
Забелязах, че извивките ти имат блокировка (светва червен светофор, когато влак навлезе в извивката). Тази блокировка автоматична ли е или на ръка я командваш?
pach:
--- Цитат на: optron link=topic=587.msg31215#msg31215 date=1258306035 ---Ако темата е все още актуална, имам следния въпрос:
Забелязах, че извивките ти имат блокировка (светва червен светофор, когато влак навлезе в извивката). Тази блокировка автоматична ли е или на ръка я командваш?
--- Край на цитат ---
Че що да не е актуална!?!!!!!
Макета си е цял, всеки ден се употребявя, а по-въпроса ти има тук някъде и цял видеоклеп направен , където много добре се вижда как се управлява по два (от трите) вида сигнализация.
Но той Тано ще ти отговори предполагам по-подробно, когато има възможност и компютър под ръка.ДЗо тогава може да изгледаш клипа и да видиш този пулт в действие.
Имай малко търпение... ;D ;D ;D
optron:
Клиповете ги разгледах всичките до един. И точно това ми направи впечатление - светва червен светофор, когато композиция навлезе в кривата. Това е актуална тема при мен и затова питам. И сега чакам отговор.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия