Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (48/92) > >>

schatsi:
 :hi:...коментарите за този макет са излишни....той е като учебник за нас...   :thank_you: :thank_you:

schatsi:

--- Цитат ---според мен местят машиниста...
--- Край на цитат ---
машинистите са два...единиятгледа къде кара:

...а другия се заглежда по девойките на перона:

mill:
 :agree: ,да си взема едно валидолче....тези снимки са "опасни" за кръвното ми налягане :spiteful:

CaLLlo:
Машинистите явно са двама и тук се разчита на това, че винаги виждаш само единия и никога и двамата едновременно - просто няма как; Щото ако беше един и не го виждаш в момента, малко страшничко става да видиш лок в движение и без шофьор вътре! Освен това машинистите трябва да са двама - машинист и помощник машинист.
А Т3 е мой, да, взет от иБея.

И едно малко уточнение: Снимките от втория пост горе са правени месец по-рано и локомотив 89 656 все още не е суперосан от собственика, докато останалите снимки са правени след суперосването.

XRISTO:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=587.msg39212#msg39212 date=1270809167 ---Машинистите явно са двама и тук се разчита на това, че винаги виждаш само единия и никога и двамата едновременно - просто няма как; Щото ако беше един и не го виждаш в момента, малко страшничко става да видиш лок в движение и без шофьор вътре! Освен това машинистите трябва да са двама - машинист и помощник машинист.

--- Край на цитат ---

Мдам, а аз все пак ще се примиря с един, защото се оказа, че от униформените ми прави фигурки само един е подходящ за да се сложи до прозореца.Даже вече му накльопах униформата от синя на жепеец на черна, като на машинист.Ще реша впоследствие дали да го лепна отляво или отдясно(по - вероятно).  :dirol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия