Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
CaLLlo:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=587.msg69864#msg69864 date=1325582982 ---Същите тия вагончета в първа епоха са изглеждали ей така:
--- Край на цитат ---
Красота!!
TANO:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=587.msg69864#msg69864 date=1325582982 ---Същите тия вагончета в първа епоха са изглеждали ей така:
--- Край на цитат ---
Ами въпрос на вкус. На мен лично тая разноцветна шарения в пътнически влак категорично не ми допада. Ревизийте довечера ще ги видя. Очаквам да са различни щото двата четвъртокласни вагона са от различни доставки.
Адри - за това съм писал, че не съм внимавал на снимката. Виж германецо как акуратно си го е сложил неговия на релсите. А аз понеже веднага след празниците ги правих тия снимки... ми тя кайсиевата е виновна :blush2:
hristo:
На една от снимките се вижда датата на ревизия на единия от четвъртокласните вагони-14.10.27г.
Adrian:
писал си , ама кой да види :) те (надписите) се губят м/у снимките ,
окото се лъже и хваща голямото кадър ; затова е добре да ги разделяш с по ред-2 снимките и надписите. Извинявам се !
widowmaker:
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg69874#msg69874 date=1325586250 ---
--- Край на цитат ---
Ами въпрос на вкус. На мен лично тая разноцветна шарения в пътнически влак категорично не ми допада.
...
--- Край на цитат ---
Така много лесно се е различавало къде е 1/2 класа (зелено), къде е 3-та (кафяво) и къде 4-та (сиво).
По онова време не всички са били грамотни...
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg69874#msg69874 date=1325586250 ---...
Адри - за това съм писал, че не съм внимавал на снимката. Виж германецо как акуратно си го е сложил неговия на релсите. А аз понеже веднага след празниците ги правих тия снимки... ми тя кайсиевата е виновна :blush2:
--- Край на цитат ---
Не си само ти, така като гледам и при мен средната колоос е така дори и без употребата на какъвто и да било алкохол:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия