Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
XRISTO:
Добре дошъл и от мене!
Сега ще има интересни неща за четене по хобито. :good:
Извинения на колегата, че му оакахме хубавата тема.
Макетът му, както не веднъж съм казвал, е един от култовите в бг за мен. :yes:
pach:
Те тука е мястото май да се пусне рекламен спот за най-новия "екшън" филм.
Само, че се получи известно забавяне, тъй като главния сценарист и режисьор
се "крие" през ден ("в дън земя") е не му остава време да предаде сценария от дясната ръка
с която го пише на лявата ръка - с която ще го чете, тъй като в дясната ще е режисьорския
мегафон...
- "Камерааааа???...работииии.....Микрофоооон???...работи......Клапааааа???....Ииииииначало."
Тръпнем в очакване на новия трилър по Божановските железници!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това е шегичка и опит за "оказване" на натиск, че ще стане цял сериал накрая!!!! :pleasantry:
:hi: :hi: :hi:
petevsk:
Един въпрос относно МРЦ на макета.Къде се продават такива бутони,питам защото започвам да си правя МРЦ за макета и ми трябват бутони.
TANO:
Е, не мога да ти помогна. Тия бутони съм ги купувал някога много отдавна от един магазин близо до "Терасата", който сега не съществува. Дали има подобни и къде - не знам. Тези са с по 6, 4 или 2 контакта със и без фиксация на натискане. Отгоре калпачето на бутона( това розовото) е отрязък от игла за плетене №6 пробиван на струг.
А така и така си ъпнал темата, да взема да ви повозя малко.
http://www.youtube.com/watch?v=ZKRQ5iZ9ctE&feature=youtu.be
Обаче не стана нещо кой знае какво. Наесен ще се постарая повече, щото сега макета пак е в хладилника - почнах ремонт в къщи. Ако возенето ви хареса ще кача още 2-3 подобни.
pach:
Не показвай суровия материал бре!!! :nono:
Като свършиш ремонта се обади и ще направим последната серия от "сапунката".
Ама може и два снимачни дена да отидат... :blush2:
:friends: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия