Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (18/92) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: CALLlO link=topic=587.msg14281#msg14281 date=1228469445 ---Ми да, прави сте, грешката е вярна; Втори опит ;D:

BR 01 - ROCO       - mit sound - администрация ВЧЖ
BR 58 - Rivarossi   - mit sound - администрация ВЧЖ
BR 85 - Trix         - mit sound - администрация ВЧЖ
BR 101 - Brawa     - администрация ЖЖК
BR 252 - Guetzold - mit sound - администрация ВЧЖ

--- Край на цитат ---
Когато един локомотив е от администрацията ВчЖ, то всякакви пояснения като Роко, Трикс и др. и др, ТРЯБВА ДА ОТПАДНАТ. Причината е , че в тази администрация всичко се преработва до неузнаваемост, така че, ако например тази 01ца попадне в Роко, и те самите, няма да познаят че е тяхно производство!!!
 ХВАЛА НА ТАКАВА АДМИНИСТРАЦИЯ :)

CaLLlo:
 ;D ;D ;D

TANO:

--- Цитат ---
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Adrian link=topic=587.msg14244#msg14244 date=1228457559 ---
Стояне , как стои въпросът с търкалянето на чужд подвижен състав - имам предвид АЖК - със записване е , предполагам ? - дай някоя дата по празниците !:)

--- Край на цитат ---
Свързваш се с централното ми диспечерско ръководство за съгласуване на графика за движение, и след превеждане на необходимата сума по банковата сметка на инфраструктурата ми (по определена тарифа за дадено разстояние) биваш допуснат да извършваш превозна дейност.
И за да бъда напълно изчерпателен по-долу прилагам извадка от тарифният план на СК-"МИ" (Стоянова компания-"Макетна инфраструктура")
1.За пътнически превози - бутилка Троянска сливова (отлежала)
2.За товарни превози - щафетка луканка (Карловска)
   Цените са за всеки изработен Брутотон - километър
   В цената не е включен и 20% ФРС (Фъстъци и Руска Салата).
          ;D ;D ;D

CaLLlo:
Тук ЖЖК-то доста изостава, но пък много лесно мож' да ни отрепе, кат' извади ... онова ... БигБоя, стига да не се заглави в първия тунел  ... ...

zazo:

--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg14332#msg14332 date=1228511034 ---
--- Цитат ---1.За пътнически превози - бутилка Троянска сливова (отлежала)

--- Край на цитат ---

Много уважавам! Така и не разбрах що хората толкоз се възбуждат на гроздовата, не че е лошо ама...
--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия