Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Тапети с пейзажи

<< < (4/19) > >>

VaCo:
Плотерът може само да чертае или да изрязва фолио но не и да рисува.

За разпечатването на тапет могат да ти помогнат фирмите дето правят билбордите. Там си имат такива гигантски принтери, дето дори и лаково UV покритие слагат..... ама за цените не знам  :unsure:

XRISTO:

--- Цитат на: VaCo link=topic=1610.msg23886#msg23886 date=1240608754 ---Плотерът може само да чертае или да изрязва фолио но не и да рисува.
--- Край на цитат ---

Ами от едно приятелче, системен администратор съм чувал така да му казва.Става дума за принтер-мастиленоструен и цветен, дето печата на огромни формати.Виждал съм такъв в офис 1.  :)

pavel75:
На една от сбирките донесох тапет с пейзаж. Като снимка го намерих в някакъв сайт, май руски беше, отидох във фирма с широкоформатен принтер и за 5 лв ми го отпечатаха. Размера му е 1 метър на 25 см. Общо са 5 вида пейзажи и мога да ги сложим във форума, само незнам как стои въпроса с авторското право, защото нямам спомен за адреса на сайта да посочим от къде сме го взели.

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1610.msg23899#msg23899 date=1240646345 ---На една от сбирките донесох тапет с пейзаж. Като снимка го намерих в някакъв сайт, май руски беше, отидох във фирма с широкоформатен принтер и за 5 лв ми го отпечатаха. Размера му е 1 метър на 25 см. Общо са 5 вида пейзажи и мога да ги сложим във форума, само незнам как стои въпроса с авторското право, защото нямам спомен за адреса на сайта да посочим от къде сме го взели.

--- Край на цитат ---
Като намериш и укажеш адреса от който си ги свалил , ще проявиш колегиалност,но и сега да ги качиш в сайта , авторските права не нарушаваш , защото пари от това не искаш и няма да спечелиш... ;) :yes: ;D

XRISTO:
Ако се притесняваш относно правата, то прати ми файла  на мейла: xpp@dir.bg
Благодаря ти предварително, някой ако знае сайтове с подобни благинки - нека сподели.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия