Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Тапети с пейзажи
zazo:
Пацо, направи ги линкове, без да се показват. 90 Мегабайа е страницата в момента, това нещо няма зареждане наведнъж.
pach:
Уфффф извинявайте...
сега ще ги оправя...
Нищо не му разбирам...нали са ограничени от 4натисни за по-голяма снимка"...
На мен ми се зареждиха за около 10/15 сек. но може би щото аз ги качих...
Простете, или както казват руснаците - ВНИМАНИЕ!!! ТРАФИК!!!!
gregary:
Благодаря, Пламен :hi:-обичам да гледам природа! :yes:
hristo_t:
Благодарности към колегата Пламен - Pach. Преди време беше публикувал линкове към един чешки сайт, и днес като печатох чертежите за новият Фолксваген Кадди на големият принтер на работа ме обзе една идея да си принтна една от панорамите която видях там. Според мен добре стана-- при условия че беше "само за проба".
XRISTO:
Имаш голямо благодаря, Пламене!
Всичко си издърпвам, защото не знам още кой пейзаж би ми свършил работа.Това ще се разбере когато макетът ми бъде завършен и озеленен.Според мене е важно да се хване нюансът на зеленината по макета и нюансите на тапета, за да изглежда като продължение на самият пейзаж в перспектива. Отдавна съм си мислил, че ще ми е необходимо да разполагам с приличен набор на разни пейзажи, за което съм ти задължен. :hi:
--- Цитат на: pach link=topic=589.msg49873#msg49873 date=1290673841 ---Същото забелязах някъде из форума, че има две отделни теми но с еднаква насоченост "осветление на вагони" и нещо от този вид...
--- Край на цитат ---
Определено има и още една тема за осветление на вагони, която аз съм отворил, но не знам дали биха могли да се слеят - това по - скоро трябва да решат модераторите.Ето я въпросната тема:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,588.0.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия