Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Тапети с пейзажи

<< < (12/19) > >>

liro4605:
Подрязва се малко долната страна,а стърчащите се припокриват с макетни такива.Поне така го мисля.

Естествено зависи до какъв размер може да се разпъне. :scratch_ones_head:

topalov:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=589.msg61797#msg61797 date=1308298140 ---Подрязва се малко долната страна,а стърчащите се припокриват с макетни такива.Поне така го мисля.

Естествено зависи до какъв размер може да се разпъне. :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---

Абе то може да се разпъне до 4 метра... зависи от специалиста, който ще го разпъва! Иначе за теб е идеално - нали ще бравиш Бернина Експрес! :dance1:

niki:
Да ви обадя, че най добре се получава, ако при обработката се снима и макета, и само най горната част се монтира  в най -долната на снимката, така ще стане повече от плавен прходаи напълно реалистичен. За разпъването- зависи и от резолюцията на снимката, но примерно принтера печата на 1, 50, а дължината е каквато е на ролката, /може и 50 метра/ .така, че с добър изходен материал и добра обработка после, може почти всичко. :good:

gzo:
За да се получи най-добре застъпването (преливането) е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има еднакви елементи както в ландшафта на макета така и в пейзажа на тапета.
Иначе колкото и добра да е картинката ще стои неестествено. В конкретния случай с панорамата на Миро става дума за високопланински върхове, а там железници не виреят, както и да се върти и сучи чуството за прекалената надморска височина на тапета ще развали макета.
Аз лично търся тапет на който отпред да присъстват дървета и гори за да мога да си застъпя по-естествено с последните дървета и гори от макета.

niki:
е те това става с ,,фотошопа,,

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия