Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой ще стане Европейски шампион?

<< < (4/8) > >>

Adrian:

възможен ли е финал Холандия-Испания?

TheJackal:
Лично за мен това футбола е най омразното ми нещо! В къщи в спалнята да ми играят пак небих ги гледал - сметам го за загубено време. Интересно ще е, ако на финала се срещнат две Балкански държави: Хърватска  - Турция. Но както знаем италянците никога не си оставят магарето в калта - винаги стигат до финал. ;D 

mill:
Ако холандците не олабят фронта  и играят както досега -те са европейски  шампион.Вижте ги само -цък,цък и айдее ...Да биеш Италия 3:0 -ай шанс тва-онова,ама и Франция 4:1 -това момчета си е  яка игра.Развинтиха им чевийте.Аз искам само Хърватска колкото може по скоро да ги наБъхтат и да се пръждосват,щото са ми много омразни.
А пък джаговците ме кефят колко са нахъсани.Днес имаше коментар -"турците бягат от дузпи като от свинска пържола" ;D ;D ;D

Maktub:
Лесно ви е на вас, а аз като съм в ремонт и вкъщи сякаш бомба е гръмнала, хич не ми остава време за европейско   :(  Но наистина един финал Холандия - Турция май ще бъде интересно нещо.

XRISTO:
Холандия са тръгнали натам-снощният мач беше поредното доказателство.Въпреки,че нямаше значение за тях,пичовете си биха и не оставиха и сянка съмнение за тънки сметчици и пестене на сили.Е, липсата на титуляри от предният мач е пестене на сили,но пък резервите се раздадоха и се видя,че Ван Бастен разполага с равностойни футболисти на резервната скамейка.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия