Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Fleischmann
Сaprycorn:
Оказа се, че несправедливо съм обвинил Fleischmann в спестяване на детайли :pardon:
В януарските броеве на MIBA, Eisenbahn Jurnal i Eisenbahn Kurier са направили обширни ревюта на BR 43, както на моделът на Fleischmann, така и на оригинала. За огромно мое учудване се оказа, че няколко локомотива от серията, сред тях 43 020, 43 013 и 43 003 (последният е прототипа на Fleischmann) през 30 те години електрическата им инсталация НЕ Е на обичайното място (под пътеходното), а е някъде по котела.
Така че моделът на 43 003 е точно копие на оригинала :clapping:
CaLLlo:
Ами супер!! Марката е сериозна и не се дъни лесно като ... да не споменавам имена
http://www.fleischmann.de/neues_wissenswertes/auf_probefahrt/br_43.html
притеснява ме обаче друго дето намирам:
"Традиционната марка Fleischmann е изправена в момента пред много несигурно бъдеще ..."
toniemi:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=6.msg33399#msg33399 date=1262045426 ---Оказа се, че несправедливо съм обвинил Fleischmann в спестяване на детайли :pardon:
В януарските броеве на MIBA, Eisenbahn Jurnal i Eisenbahn Kurier са направили обширни ревюта на BR 43, както на моделът на Fleischmann, така и на оригинала. За огромно мое учудване се оказа, че няколко локомотива от серията, сред тях 43 020, 43 013 и 43 003 (последният е прототипа на Fleischmann) през 30 те години електрическата им инсталация НЕ Е на обичайното място (под пътеходното), а е някъде по котела.
Така че моделът на 43 003 е точно копие на оригинала :clapping:
--- Край на цитат ---
Еее...,жалко :(
:pleasantry:
IKAR:
http://www.fleischmann.de/fileadmin/PDF_ET_u._Zubehoer/Neuheitenblatt_01_2010.pdf
fyut:
:yes: :yes: Да....!!!!!! Цените са точно по нашият джоб. Поне за мен де. ;D Явно ще има още 'лебец да похапна преди да си купя нещо от каталога показан, чрез линка. Освен ако не се появи някоя баба реститутка по стечение на обстоятелствата моя роднина/едва ли/, или не спечеля от тотото/ силно ме съмнява/ :haha: Иначе това което видях, ме кефи много. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия