Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Fleischmann
Gervasii:
Аз пък ще си го взема за да видя на живо че не става :dance1: :dance1: :dance1:
Best Ripper:
Не знам защо, ама упорито забравяте едно нещо от рИализЪма... Има го много из автомобилите и се нарича "тунинг"... Като държиш на някоя "велика марка", ама нещо все й намираш кусури, правиш следното: купуваш си желания модел /локомотив/ за 50 000 /500/ евро, даваш го на някой можещ и знаещ, който срещу още толкова пари /50 000 или 500 евро/ ти го прави да работи като изтребител /по-истински от оригинала/... Ако можеш и знаеш втората част, правиш си я сам... Естествено вадиш допълнително пари и губиш доста труд и време, за да го направиш по твой вкус, цвят и мирис... И тогава се радваш, пъчиш, гордееш, биеш с в гърдите, че имаш нещо уникално... Не знам защо, но тук много хора искат да сложат категорично знак за равенство между серийното производство на модели и уникалните ръчно изработени... Е, сори, Миме, ама не става... Не че въпросните производители не могат да правят такива модели, но кой тогава ще им ги купи? :drinks:
niki:
:hi: :good:
widowmaker:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=6.msg63203#msg63203 date=1310377316 ---Не знам защо, ама упорито забравяте едно нещо от рИализЪма... Има го много из автомобилите и се нарича "тунинг"... Като държиш на някоя "велика марка", ама нещо все й намираш кусури, правиш следното: купуваш си желания модел /локомотив/ за 50 000 /500/ евро, даваш го на някой можещ и знаещ, който срещу още толкова пари /50 000 или 500 евро/ ти го прави да работи като изтребител /по-истински от оригинала/... Ако можеш и знаеш втората част, правиш си я сам... Естествено вадиш допълнително пари и губиш доста труд и време, за да го направиш по твой вкус, цвят и мирис... И тогава се радваш, пъчиш, гордееш, биеш с в гърдите, че имаш нещо уникално... Не знам защо, но тук много хора искат да сложат категорично знак за равенство между серийното производство на модели и уникалните ръчно изработени... Е, сори, Миме, ама не става... Не че въпросните производители не могат да правят такива модели, но кой тогава ще им ги купи? :drinks:
--- Край на цитат ---
Ти май нещо се дразниш, сякаш ти го произвеждаш, а?
Best Ripper:
Не, просто гледам как не знаете какво искате и всеки път се връткате като ветропоказатели по време на буря... Днес този бил страхотен производител, утре - за нищо не го бива. Ама то е така де - при тия рИалистите с лупите, микроскопи и прочие оптика е най-лесно да се търси кусур на другия. Неоспорим факт, не мислиш ли? Вместо да забие два пирона лично, гледа колко накриво ги бил забил другия... :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия