Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Fleischmann
anubis:
То бива мърлящина, ама да му направят рекламен фотос с изваден държач на грифщангата...
anubis:
Aдри, благодаря ти, че си забелязал и липсата на фар!!! :blink: Такава антиреклама може да се направи само някой прецакан в заплащането от еврейската семейна фирма Флайшман. Догадка...
bazitov:
Изпаднал съм в неприятната спирала на гледане, чудене, преценяване рационално / емоционално и т.н. дали да взема - сега - този модел:
Reihe 4/4 II http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Fleischmann/2-2-005001-204919-0-0-0-5-5-2-0-gatt-de-p-0/ein_produkt.html
Това е любимият ми локомотив в момента, така и така съм се фокусирал над Швейцария. Функционално е страхотен - има звук, което, от скоро, ми е мерак. Ако цената не беше такава, с безплатната доставка до края на месеца, нямаше да се чудя много, но
виждам например този модел:
Re 460 http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Fleischmann/2-2-005001-161139-0-0-0-5-11-2-0-gatt-de-p-0/ein_produkt.html
Допада ми, но не толкова колкото първия, отново е със звук, но пък цената е далеч по-поносима.
Въпросът ми е, дали мога да изчакам около година, с идеята цената на Reihe 4/4 II да падне, или това, което виждам при Re 460, е защото 1) моделът например е много разпространен, 2) lippe искат да си чистят наличностите, и след година Reihe 4/4 II да го няма никъде или ако го има да е на същата цена.
:hi:
gregary:
Здравей bazitov.
На дали някой ще може да ти каже, каква ще е цената на модела за след година и дали въобще ще го има.Аз също съм фен на SBB и имам някакво наблюдение върху моделите им. За Re 4/4 II (специално червения) мога да кажа,че е една от емблемите на SBB 5-6 епохи.По света има много фенове на швейцарските железници и той бързо свършва.В повечето случаи е с резервация.Говоря за НО,а за N... не знам,но предполагам е същото.
Миналогодишните модели на SBB вече са изчерпани на голям процент,да не кажа 99,9%.
Re 460 също е емблема и дилемата става една... Най-добре и двата,ама... :yes: ;D
Аз за мен знам,че не мога да имам всичките на момента и веднага,затова взимам според възможностите си. Другото все някога ще го пуснат,нали все пак са производители и търговци.
Дано съм ти помогнал,а не дообъркал. :)
mitko0888:
Аз ако съм (т.е. имам N, парички за един от тях, а не за двата, и ми харесват тези епохи) ще взема 460. "Нова конструкция от 2012 година". Другото е модел от Q3 2014 и би трябвало да го има още бая време в липето, а и на други места. Същият в Н0 мисля че беше на промоция, и на този ще му дойде времето да го намалят.
И двата са емблематични за тази част на Балканите ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия