Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (22/193) > >>

XRISTO:
Роко правят ли таз красота?  ??? А,и ако може пък да намеря тази вишневата,с короната - направо е разкошна!Ама не се знае дали има модел на тази администрация.  ::)

Adrian:
DSB ?

TheJackal:
NOHAB си е NOHAB! Класика в жанра, както Людмилата и прочие. В книгата на Димитър Деянов "Локомотивното стопанство на Българските Държавни Железници 1947 - 1990" на 79 страница има снимка на "NOHAB" - Швеция - 1960г. и малко история за този локомотив. Аз имам унгарския М-61 МАV - един от първите ми дизели, мощен и масивен. ;D 

XRISTO:
Е,ще бъде все едно е международен влак,нищо че е DSB да не бъдем такива чак педанти! В крайна сметка и самият макет ще ми бъде измислен - не мисля да копирам нищо съществуващо,освен отделни елементи,които ме кефят от други макети.Самата действителност ми е по-трудно да си я представя на макет,явно съм лишен от фантазия или може би от творчески поглед,не знам.Като почна ще търся помощ - нека да си измажа таванчето само,защото се оказа , че само едно разчистване не ще е достатъчно.   :)

EMPEROR:
http://www.youtube.com/watch?v=R0gkfkFUIQ4&feature=related

Абсолютна красота на модулен принцип... май сме на прав път  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия