Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (28/193) > >>

pach:
Бе то ми отиде работното време , с тия Адрианови ....
Нема паре за стриптизьорка , та ша връщаме жеста с линкове за НО...ама друг път  ;)
 ;D ;D ;D
Впрочем попаднах на нещо интересно и след малко ще го кача в отделна тема от преводачо гугле - ще е без редакция от мен , но който разбира , той се спира и чете.
 ;)

pach:
Ето един интересен сайт (май е доста голям и новинарски) за любителите на парна и друга тяга , дъъъълги композиции от хопери , думпкари и атракзционни влакове , дрезини и тем подобни - репортажите със снимко материал са много...а да , за да видите тия репоратажи (знай-новият е за един работен влак с матиса) кликнете в ляво на "actuelles"  ;)
http://mec01.muenchberg.de/mecframe.htm
 ;D

XRISTO:

Това "старче" направо ме разби!  :o ;D ;D ;D

А някой да знае това дали го прави някоя фирма в НО, че много ми се ще да го имам?

CaLLlo:

--- Цитат на: pach link=topic=61.msg13370#msg13370 date=1227260200 ---... композиции ...

--- Край на цитат ---

най-после го написа правилно .... или си сгрешил!?!  ;D

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=61.msg13370#msg13370 date=1227260200 ---... дъъъълги композиции от хопери , думпкари и атракзционни влакове , дрезини и тем подобни - репортажите със снимко материал са много...а да , за да видите тия репоратажи (знай-новият е за един работен влак с матиса) кликнете в ляво на "actuelles"  ;)

;D

--- Край на цитат ---

Не професоре , и ти не видя колко грешки съм допуснал

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия