Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Интересни линкове към чужди макети
CaLLlo:
:o Нямам думи !!! :o
http://www.osterthun.com/2.Static/0.PictureBook.htm
Голяма криеница по този сайт! ;D
А Мерклин ще ме скъсат от смях с тия бурми по шатуните! ;D
Сaprycorn:
Невероятен сайт, от вчера само в него се ровя :)
CaLLlo:
Как няма да се ровиш, Яско, като в него има всичко!?!
Освен всичко останало, човекът се е опитал да създаде възможно най-пълен каталог-картотека на всичко което се произвежда в момента, като е сложил снимки от сайтовете на известни нам и по-малко известни фирми. Отделно от това е създал такъв със свои снимки, които не отстъпват по качество, дори превъзхождат! Освен локомотивите има и много снимки на вагони, прекрасни снимки на макета и снимки на всякакви каталози и брошури от панти-века насам!
Търсете скритите линкове за да продължите, защото има много
за гледане и четене: 9600 файла и 360 фолдера в 420 МВ!
CaLLlo:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=61.msg13989#msg13989 date=1228006954 ---... Освен локомотивите има и много снимки на вагони ...
--- Край на цитат ---
Снощи се бях приготвил да ви пусна това за да видите за какво става дума, но видях че са го спрели заради големия трафик дет' сме му направили ;D
©Frits Osterthun
©Frits Osterthun
И как няма, като на който и линк да кликнеш от това дето ви дадох:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=61.msg13970#msg13970 date=1227910066 ---http://www.osterthun.com/2.Static/0.PictureBook.htm
--- Край на цитат ---
правиш трафик от 4 до 12 МВ навенъж ... просто така е направен сайтът за да се отворят толкова красоти заедно, едно под друго ...
"Кеф цена нЕма" ;D
Няма страшно, може пак да го спрат, после обаче пак ще тръгне ...
Ако горните картинки не се виждат, значи в момента сайтът не работи!
pach:
Страхотен е !
В събота му дръпнах половината от снимките на вагоните... ;D
Само 672 бр :o , а до локомотивите не мога да стигна още.
Видяхте ли как се "демонтира" старият макет от баща му?
Направо с чук и брадва е работил...Но новият е просто шедьовър на хобито ни!!!
То като се замисля , май не съм виждал макет от І - ІІ епоха , който да не е шедьовър...ама по на запад от нас де....
Правят хората , не като нас...
;D ;D ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия