Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (53/194) > >>

eurostar:
Клубен макет в N не става... Аз се надявам вие (ние) след много по-малко от 25 години да сме на това ниво и да събираме по няколко евро такса от широката публика да гледа.

fyut:
 :yes: :yes: Това може да стане само, ако си намерим ЯК спонсор заинтересован от развитието на моделизма и релсовият транспорт въобще. Иначе макета е супер. Това са си комерсиални макети, които за съжаление не стават само със средства от хобисти. Все пак мечтите не са лошо нещо ;D ;D ;D

Dare_Devil:
Че какво му е - малко спретнато макетче ;)
Абе направи ли ви впечатление мотрисата в началото, която при наличие на контактна мрежа се движеше със свалени пантографи  :lol:

pach:
В 99 на сто от случайте по макетите , пантографите са свалени въпреки наличието на контактна мрежа.Причините са лошо токоснемане, чупене на пантографи (колкото и добре да е сглобена мрежата), износване на пантографи, усложнено управление (дори по DCC) и т.н.
Та моделистката практика е такава - въпреки наличието на контактна мрежа , локовете да се движат със свалени пантографи.
Но всяко правило си има изключение - например при заснемането на специален материал. :yes:
Та така.
 ;D ;D ;D

zazo:

--- Цитат на: Dare_Devil link=topic=61.msg38676#msg38676 date=1269932378 ---...
Абе направи ли ви впечатление мотрисата в началото, която при наличие на контактна мрежа се движеше със свалени пантографи  :lol:

--- Край на цитат ---

Много ме дразни и мен това. За какво е бил целия зор с контактната мрежа ако след това електровозите ще джаркат със смъкнат пантограф. Мега грозно. По-добре само бутафорни стълбове и без това жицата обичайно е толкоз дебела, че ти вади очите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия