Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (7/193) > >>

Adrian:
...лелеее, тук има няколко млн евреи...

ся се сещам за Стефан (N-ът) дето искаше 250 кв.м. плоча да прави за макет в N

Vlado:
Това последното просто не е истина! Те такова животно нема!  ;D
И само като се сетя за моите мижави четири коловоза...  ::)

pach:
Малиииий , то по големо от Централна гара!От там ако дойдат да го "поуправляват" пак ще имат закъснения! ;D
"...с мойте четири коловоза..." Ами аз навремето минах от НО в ТТ по тези причини , но все още и съжалявам и не , с една дума - моделарска мъка! ;D

eurostar:

--- Цитат на: Vlado link=topic=61.msg1307#msg1307 date=1201206348 ---Това последното просто не е истина! Те такова животно нема!  ;D

--- Край на цитат ---
И аз с моите 11 коловоза започнах да изпитвам комплекси (в рамките на шегата, разбира се). Това според мене не е частен макет. Може би е някакъв клуб...  Но той е пример как с много пари можеш да направиш нещо, което въобще не е привлекателно. Няма контактна мрежа и е доста разпилян от архитектурна гледна точка (направо грозен). Жалко за парите...

Ето още един голям макет, но доста по-приятен за гледане: http://www.youtube.com/watch?v=Cnrn_wsbb98&NR=1

toniemi:

--- Цитат на: eurostar link=topic=61.msg1315#msg1315 date=1201260919 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=61.msg1307#msg1307 date=1201206348 ---Това последното просто не е истина! Те такова животно нема!  ;D

--- Край на цитат ---
И аз с моите 11 коловоза започнах да изпитвам комплекси (в рамките на шегата, разбира се). Това според мене не е частен макет. Може би е някакъв клуб...  Но той е пример как с много пари можеш да направиш нещо, което въобще не е привлекателно. Няма контактна мрежа и е доста разпилян от архитектурна гледна точка (направо грозен). Жалко за парите...

Ето още един голям макет, но доста по-приятен за гледане: http://www.youtube.com/watch?v=Cnrn_wsbb98&NR=1

--- Край на цитат ---
Нека да не бъдем лакоми,да се радваме и на това което имам ;D-двата ми макета

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия