Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (81/194) > >>

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=61.msg76626#msg76626 date=1334639586 ---
--- Цитат на: mgirginov link=topic=61.msg76597#msg76597 date=1334590928 ---Клуб, развиващ модулно N, ТТ и Н0 /явно пътят ни не е екзотика/  :

http://www.youtube.com/watch?v=NBOWa4yLP6A&feature=related

--- Край на цитат ---

Радвам се, че макар след година и половина закъснение, най-после разбра /(хте) този смисъл на хобито!
 :hi:

--- Край на цитат ---
Пламене, за сведение, не от вчера развиваме и трите мащаба, и само липсата на финанси е причината да няма в момента по-значим резултат в тая посока. Тъй че смятам критиката ти за твърде неуместна!

pach:
Владо, защо пък това го разбираш като критика????
Беше по-скоро похвала и повярвай - уверявам те, че се радвам за бившия си клуб.
Впрочем пари имаше и за трите мащаба (поне по бюджетно разпределение) още миналата година,
доколкото тогава все още бях член на клуба, но модули и макете в ТТ и N , май все още няма!? :scratch_ones_head:

Тези на Владо и останалите "четници" в бившия ми клуб са всъщност изработени от Топалов (още един бивш член)
и просто сега "излизат" на мода - нали?!!!!(а платени на частно от собствениците им)

За да не се хвърляш в излишни спорове и да смяташ, че тук става въпрос за критика,
мога да те уверя, че имате цялото съдействие на всички бивши членове от Клуба,
по въпроса за модулите в ТТ - и в частност на BGTT - разработката, така или иначе вече е направена,
сега остава и модулите да уеднаквим - все пак нали (надявам се) заедно да ги "навържем" на таз годишната конференция!?!?!?

Впрочем ако не сте пуснали "нови" модули, значи и съвместимостта им е гарантирана
 - все пак са правени по проекта на г-н Топалов!!! Що се касае до механичната част.
Колкото до електротехниката и електрониката (евентуално), ако и знам че това е така,
защото съм направил платките и кабелните форми за ВСИЧКИ съществуващи модули,
а вие запазите направеното до сега,
значи и тук няма да имаме никакви проблеми, надявам се.

Точно за това се израдвах на емоционалното заключение на г-н преседателя,
от неговия пост по-горе!!!!

Критика няма - има радост от съвместно .... :scratch_ones_head: "узряване" както казваше Спас преди Клуба!!!
 :hi: :hi: :hi:

ПП. Владо, пак повтарям - не желая да споря, особено като ми преиначаваш думите!!!
 :yes:

Vlado:
Окей! Неправилно съм те разбрал и ти се извинявам за реакцията!

Много ще се радвам да имаме съвместни проекти. В крайна сметка заедно е по-добре отколкото по отделно, нали! :)

Gervasii:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=61.msg76627#msg76627 date=1334644405 ---
--- Цитат на: pach link=topic=61.msg76626#msg76626 date=1334639586 ---
--- Цитат на: mgirginov link=topic=61.msg76597#msg76597 date=1334590928 ---Клуб, развиващ модулно N, ТТ и Н0 /явно пътят ни не е екзотика/  :

http://www.youtube.com/watch?v=NBOWa4yLP6A&feature=related

--- Край на цитат ---

Радвам се, че макар след година и половина закъснение, най-после разбра /(хте) този смисъл на хобито!
 :hi:

--- Край на цитат ---
Браво, клубовете, падащи си по екзотиката, стават ЦЕЛИ два... в световен мащаб!  :dance1:

P.S. Опа, грешка.. Стават три.. да не забравяме и Сдружение "ЖП моделисти"...  :spiteful:

--- Край на цитат ---
Не забравяйте че Тонката като изявен клубен член е едиственият който е в Z, таке че очаквайте включване. Модули или по-скоро макет в Z.

Best Ripper:
Да не забравяме и Н0 в АС... http://www.youtube.com/watch?v=Xoc3nsb-G4g&feature=BFa&list=ULXoc3nsb-G4g&lf=channel  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия