Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Интересни линкове към чужди макети
gregary:
Сега като се загледах по детайлно в клипа, видях, че колите по магистралата са модели на FCSistem. А първоначално ми се стори, че по някакъв начин пресъздават, прожектират реална магистрала до диорамата. Както в макета на Порше...Затова и хлъцнах :) Оказа се, че се прожектират само мелницата и самолета. Явно са напреднали технологиите! А мащабът наистина е N... :blink: :)
Според мен, подобни новости ще намират все повече място по макетите. Важното е да не се "пресоли манджата", щото определено внасят живец и колорит в един макет или диорама.
gregary:
Тук има майстор на спорта! :clapping:
Албума е за промишлен макет, в който майстора си прави, отлива всичко сам. Даже и обслужващите локомотиви си ги прави...
Просто детайлност и рЕалност... :yes:
Уникален!
Според мен, работи по поръчка.
pavlinbg:
Наистина отлично се е справил! Много ми харесват индустриалните сгради, състаряването, особено на последната снимка. :hi:
Лично на мен индустриалните макети са ми любими.
pach:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=61.msg111135#msg111135 date=1521617888 ---Наистина отлично се е справил! Много ми харесват индустриалните сгради, състаряването, особено на последната снимка. :hi:
Лично на мен индустриалните макети са ми любими.
--- Край на цитат ---
Това тук видял ли си го?
;D
Особено последния клип в края на темата!?
pavlinbg:
--- Цитат на: pach link=topic=61.msg111136#msg111136 date=1521621295 ---Това тук видял ли си го?
;D
Особено последния клип в края на темата!?
--- Край на цитат ---
Темата съм я чел, даже почерпих идеи от схемите предоставени от Спас, но клипа в края не бях гледал.
Клипът е супер! Струва ми си, че човек трябва да има специални знания, за да направи такъв макет - скрап, рол-гангов път, вагонетки, пещи, готови профили, въобще кипи цялостен технологичен процес. Единствената ми забележка е, че маневрените състави и порталният кран летят с бясна скорост напред - назад :blink:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия