Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Интересни линкове към чужди макети
gzo:
Смятай още колко години ще мнат докато и нашите хобисти ще си имат такива сайтчета.... :blink:
gregary:
--- Цитат на: Tatcho link=topic=61.msg113355#msg113355 date=1541074974 ---Домашен макет в Н0 и сайт за него на швейцарска тематика.
Качествена изработка на макета и отлично/подробно представяне в сайта!
https://www.hrkloetschbergbahn.online
--- Край на цитат ---
Недялко, благодаря за хубавия и качествен линк! :drinks:
Човекът си личи, че е подходил професионално към направата на макета си. Цели 30 години и все нещо има за човъркане по него, което е и интересното, иначе ще омръзне... :blink: Дава много хубави съвети за строителство на различните етапи от макета...
Най-силно ме впечатли, че човекът си е направил сам контактната мрежа с части от Sommerfeldt. Фабрично производство на КМ на BLS няма, но той е намерил решение. Тя е и ДЕЙСТВАЩА (вторият макет, който научавам, че е така) - релсите са "-", а КМ е "+".
Такова нещо, ме надъхва яко... :drinks:
mitko0888:
Макетчето е доста добро. Радиусите са му мънички, по-голямата част е невидима, пък и с тези релси изглежда доста старовремско, ама такова си харесва човека.
Гриша, за работеща контактна мрежа може малко да се замислиш. Трябва да вържеш двете релси на късо, или да ти пъпчасат релсите. Мисля че и двете няма да ги направиш. Или да се откажеш от дцц-то, което пак не ми се вярва. NEM 641 - излезе 2016 г. - не пуска дцц по една релса и по контактна мрежа. Затова и на новите DC локомотиви не им работят пантографите.
МАШИНИСТ:
До колкото виждам , конт.мрежа е активна.
А локомотивите са цифрови.Очевидно има решение.
Ето идея за реализация на активна КМ на колегите от КЖМБ.
IKAR:
Ето нещо по въпроса от чичо ви Жоро, цитирам:
Искам да го видя тоз храбрец, дето ще прави функционираща контактна мрежа. Не че е невъзможно, само дето поддръжката и си е приключение. Като основният проблем в случая е прахът. За голямата железница той не е проблем, но за нас той е смъртен враг. Абстрахирам се от това, колко ще пречи в гаровия участък, ако се наложи да се бръкне за вагон или почистване, изпитал съм го.
Освен това захранването на локомотиви от мрежата беше на мода, когато се опитвахме да караме повече от един локомотив на една релса. Тогава фирмите с гордост заявяваха,че моделите им могат да се захранват от пантографа. Сега при положение, че има цифрово управление, подобни напъни са лишени от смисъл. :buba:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия