Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Интересни линкове към чужди макети
Maktub:
--- Цитат на: zazo link=topic=61.msg4041#msg4041 date=1208949656 ---
--- Цитат на: Maktub link=topic=61.msg4005#msg4005 date=1208901783 ---Явно е руско-новобогаташка гъзарийка ;D Друго си е след водката и сельодката – n пъти – да се събудиш под масата и първото нещо, изпречило се пред окото ти, да е влак от птичи поглед... денят започва някак лекокрило... :P
--- Край на цитат ---
Баш такова ми беше усещането и на мен като му гледах и физиономията и декора на чичката, реших да го спестя, но явно не сън единствен ;D
--- Край на цитат ---
Че то няма какво да го спестяваш ;D Само че чичката, на снимката не е собственикът на тази глупост, а един от групата моделисти от Москва, които си изкарват хляба с изграждане на макети по поръчка, участие в межуднародни изложения, продажба на всичко свързано с жп моделизъм и т.н. Те държат и сайта, към който е линка. Имат наистина добри макети.
http://www.niko-minirailways.com/gallery/view_album.php?set_albumName=niko_layouts
zazo:
Да вярно сега като се разчетох хората правят макети по поръчка, в което няма нищо лошо. Но хората, които поръчват да им направят макет не ги разбирам. Е, ако е за някакво обществено място, където да служи за атракция, няма лошо.
tabakoff:
--- Цитат на: Maktub link=topic=61.msg3955#msg3955 date=1208806055 ---Сега остава да убедя жената да изкъртим пода на хола... :o ;D
--- Край на цитат ---
Можеш да се пробваш с вариант двоен под, без да те бие жената и да я караш да кърти с хилтито, запотена под забрадката, дето и пази косата от прахоляка и пепеляка .... моята бивша има опит с къртенето, как срина за норматив един стенен шкаф с бетонно дъно .... не е истина.
Maktub:
ХАХА ;D Ще трябва да пратя моята на обучение при твоята ;D
tabakoff:
Аз моята я командировах за неопределено време при любовника и, а преди това аз се уредих с нова жена с 13 години по-млада от мен. ;) ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия