Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (180/193) > >>

gregary:
Ей, тука още едни хубавини:
https://youtu.be/qg-JF45kIKI
https://youtu.be/aavC-R0HtA0

toniemi:

--- Цитат на: gregary link=topic=61.msg121397#msg121397 date=1617132999 ---И друг път съм го казвал, че за мен това е най-стойностния т.нар. обществен макет. В пъти дори и от някои частни макети, които съм гледал в you tube. Всичко е много добре прецизирано и обмислено! Без излишно претрупване и с неверотна естетика. КМ е на отлично ниво - никъде няма провисвания, изкуствени изкривявания и т.н., може би най-добрата която съм видял.
Състаряване...
Озеленяване...
Релсов път...
(ръчно направени стрелки - не съм 100% сигурен)
Оригинални сгради (само и единствено тук)...
Сфетофари...
Професионално табло...

Просто учебник!!!

И едно приятно запознанство с авторът на цялата тая магия:
(Image removed from quote.)

п.п. Коремчето, мисля, че го няма вече...  :haha: :drinks:

--- Край на цитат ---
Гриша,да те питам....
Сигурно си бил там и си го видял на живо?
За макета говоря ;D
Прави ми впечатление контактната мрежа е сякаш боядисана сиво или е естествена патина на меден проводник?
Знаеш ли нещо по въпроса,защото моята контактна мрежа още блести и там където съм я споявал седи грозно,има ли такава практика да се боядисва едноцветно сиво ....!?

gregary:

--- Цитат на: toniemi link=topic=61.msg121399#msg121399 date=1617209490 ---Прави ми впечатление контактната мрежа е сякаш боядисана сиво или е естествена патина на меден проводник?
Знаеш ли нещо по въпроса,защото моята контактна мрежа още блести и там където съм я споявал седи грозно,има ли такава практика да се боядисва едноцветно сиво ....!?

--- Край на цитат ---

Не мога да влезна в подробности. Има много снимки навсякъде, все пак е популярен макет. Нищо не ти пречи да си я боядисаш, има много снимки за примери, но аз не мага да намеря сега... :(

gregary:
Намерих мои снимки. Не са на фокус, но се вижда, че е боядисана...

toniemi:

--- Цитат на: gregary link=topic=61.msg121403#msg121403 date=1617216713 ---Намерих мои снимки. Не са на фокус, но се вижда, че е боядисана...

--- Край на цитат ---
Достатъчно жици са на фокус :lol:
Голямо благодаря  :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия