Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Относно Таурито (локомотив Таурус ES64U2)

<< < (2/5) > >>

KRAKOMOBILA:
Значи искаш да кажеш, че не е никакъв проблем машината да си седи в депото под напрежение с 3-те п-фа вдигнати ?  :)

EMPEROR:
Хайде да се придържаме към темата, а дискусията да я пренесем в отделна тема :)

Adrian:
Добре де , аз искам да си поръчам възможно най-близкото копие на нашето Таури - кой е моделът на Пико ? - за да си го поръчам . Това питам

bdz43r:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=322.msg2832#msg2832 date=1205567495 ---Значи искаш да кажеш, че не е никакъв проблем машината да си седи в депото под напрежение с 3-те п-фа вдигнати ?  :)

--- Край на цитат ---
Мисля, че не може. Може с двата нормални и само с третия тесен. Някъде имаше снимка в депо Пд с вдигнат тесния пантограф.

Naskoni:

--- Цитат на: Adrian link=topic=322.msg2836#msg2836 date=1205571953 ---Добре де , аз искам да си поръчам възможно най-близкото копие на нашето Таури - кой е моделът на Пико ? - за да си го поръчам . Това питам

--- Край на цитат ---

Според мен най-добре е да си вземеш този, който си посочил в първото си мнение. http://piko.de/produkt_db/check.php?page=detail&grand_id=3&parent_id=4&child_id=2&id=57411

Другите са на най-различни жп оператори, ползващи локомотивите на Дисполок.

С пустия наш късмет отново нямаме точен модел на локомотива, с тези 3 пантографа...  :'(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия