Аз нямам абсолютно нищо лично против теб. Фактите сами говорят. Щом са ти изпратили такова предупредително писмо, че ако зачестиш с неплащанията еВау ще предприемат мерки, значи не ти е пръв опит както твърдиш

. Аз защо не съм получавал такова съобщение досега никога, макар и аз да съм имал моменти на забавяне на плащания?! Явно не аз съм по-грубият

.
Не четеш какво пиша

. Чети и тълкувай написаното правилно - това го казах във връзка с IP-тата. Не са ми блокирали акаунтите заради брутално поведение, а зарди няколкото ми акаунта, засечени от едно IP. И проблемът се реши, като им изпратих данните които искаха, и всичко беше разрешено за 24 часа. Тук изобщо не става дума за блокране заради неплащане или неизпратена стока.
Начинът ти на мислене и пренебрежението, което изразяваш към други продавачи, както и приемането на прецакването на обявата на един човек за нещо нормално, излагат България и не говори много добре за теб. Така че съвсем смело и отговорно мога да ти вменя вина точно за това поведение. И изобщо не търси оправдание в поведението си към продавача, оставяйки го да разчита на Second Chance - грозно е.
Не се захапвай буквално за Зиги - говоря абстрактно. Зиги не е единственият, който ВЕЧЕ не иска да работи с България. ФАКТ! И логично, ако още няколко други българи разсъждават по твоя начин и с лека ръка наддавата с идеята, че и да им се повдигне диспут, нищо не могат да им направят. Това говори много лошо за поведението на БЪЛГАРИТЕ в еВау.
Както казах за пейпала - има доста други начини да се плати в еВау, не само през пейпал ... въпрос на желание.
А за опита в еВау доста можем да поспорим. А левовете и сделките няма каквод а се срамувам да кажа, че една огромна част ги дължа на няколко души в този форум. Но поне като играя в еВау - играя коректно.