Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау

<< < (23/24) > >>

BDZ:
Колега, не четеш какво съм написал - незнам защо толкова бързаш да ме оплюеш.

--- Цитат ---Щом са ти изпратили такова предупредително писмо, че ако зачестиш с неплащанията
--- Край на цитат ---

Има ли смисъл да коментирам? Сега искаш и лъжец да ме изкараш.

То е ясно на хората, кое по-лошо: да те предупредят или да те блокират. А може би си наддавал с други акаунти за твоите търгове, знае ли човек? Като играеш коректно, защо са те блокирали?

Също си пропуснал да споменеш, че за неосъществена сделка по вина на купувача, разходите на продавача за търга се възтановяват на 100%.

Вменявай вина, колкото си искаш. Ако искаш ме обвини и за други неща - нямам нищо против, стига да ти олекне. :drinks:

И не забравяй, какво ти казах по-горе за фийдбек-а ми. Винаги е бил перфектен :yes:

--- Цитат ---А за опита в еВау доста можем да поспорим.
--- Край на цитат ---

Никой не спори с теб - ти си човека! :drinks:

EMPEROR:
Хайде малко да поспрете със споровете. Има лични, телефони и т.н.... Не му е тук мястото, така че поохладете страстите, за да не заключвам темата!

misho_tabakoff:

--- Цитат на: BDZ link=topic=616.msg45165#msg45165 date=1282037710 ---То е ясно на хората, кое по-лошо: да те предупредят или да те блокират. А може би си наддавал с други акаунти за твоите търгове, знае ли човек? Като играеш коректно, защо са те блокирали?
--- Край на цитат ---
Това даже не разбрах защо изобщо го каза.

--- Цитат на: BDZ link=topic=616.msg45165#msg45165 date=1282037710 ---Също си пропуснал да споменеш, че за неосъществена сделка по вина на купувача, разходите на продавача за търга се възтановяват на 100%.
--- Край на цитат ---
Предполагам ще му възстановят и загубените 10 дни в чакане да се осъществи сделката?!

--- Цитат на: BDZ link=topic=616.msg45165#msg45165 date=1282037710 ---И не забравяй, какво ти казах по-горе за фийдбек-а ми. Винаги е бил перфектен :yes:
--- Край на цитат ---
Фидбекът не отразява колко диспута са ти били повдигнати. Продавачът, както сам каза по-горе, вече не може да пуска негативен фидбек. Мислиш ли, че за всички сделки, които си провалил, продавачите нямаше да ти зашият негативни фидбеци? Да, и още как.

--- Цитат на: BDZ link=topic=616.msg45165#msg45165 date=1282037710 ---
--- Цитат ---А за опита в еВау доста можем да поспорим.
--- Край на цитат ---
Никой не спори с теб - ти си човека! :drinks:
--- Край на цитат ---
Чак сега ли го осъзна?!

misho_tabakoff:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=616.msg45166#msg45166 date=1282037981 ---Хайде малко да поспрете със споровете. Има лични, телефони и т.н.... Не му е тук мястото, така че поохладете страстите, за да не заключвам темата!

--- Край на цитат ---
ОК, спирам. НО НЕ МОГА ДА ОСТАНА БЕЗМЪЛВЕН, КОГАТО СЕ УРОНВА ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРИЯ!!!!! РЕСПЕКТИВНО И МОЯ ПРЕСТИЖ, СЪПРОВОДЕНО С НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПАЗАРУВАМ ОТ ДОСТАВЧИЦИ, С КОИТО ПРЕДИ ТОВА СЪМ СЕ РАЗБИРАЛ ПЕРФЕКТНО!!!!! :fool:

СПИРАМ..................... :angry:

BDZ:
Личи си, че си тука, за да си чешиш езика. Писах ти, ако имаш нещо лично - на ЛС, но явно е по-яко да си показваш инфалтилността пред всички. Със здраве. :)

MOD EDIT: Лични квалификации към теб няма, така че се въздържай от подобни коментари.

Темата се заключва, докато се поохладят страстите!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия