Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау
Der Hetzer:
--- Цитат на: piko1 link=topic=616.msg19386#msg19386 date=1234375073 ---ех значи да се похваля първо тук - Таури за 62,90 евра плюс 15 с застраховка и доставка общо 77,90 EUR :swoon:
--- Край на цитат ---
Белким "Roco"-вско ли е? :spiteful:
piko1:
аз съм моделист не колекционер разбираасе че пиковско :give_heart:
и да чисто ново е :spiteful:
Der Hetzer:
Имах една учителка по математика, грязен мустакат злобен бабишкер - милка бояджиева се казваше (нарочно пиша с малки букви името на това нищожество, но омразата ми към нея е още от 8-ми клас и до момента не е никак намаляла, а това са вече 20 години), та тя не знам до колко ме научи на смятане, но като цяло си се поизклатил :(
Плащаш 62,90 еврака за Тауруса при официална цена от сайта на Пико 63,99... Дотук добре - даже си на далавера с 1 евро и 9 цента, но от там следват другите разходи. Имаш 15 евро доставка, което както сам си написал и пресметнал прави 77,90... А 77,90 > 63,99... Към тези 77,90 можеш да прибавиш и още онези 4 български левчета, които ще трябва да изкашляш в Международната разменна пощенска станция при Софийската митница...
А ако отидеш при онзи симпатичен чичко в малкия Цум и си поръчаш и платиш един Таурус плащаш цената обявена в официалния сайт на Пико от 63,99 евро, като доставката (обикновенно от около 2-3 седмици) си е за негова сметка и не плащаш нито стотинка повече от цената на самият локомотив, даже напротив, не знам каква му е играта с Пико, но ако си поръчаш и платиш Тауруса предварително - прави и 10 % отстъпка, което ще рече че щеше да ти излезе 57,60 евро. От което както следва 57,60 < 77,90 Евро + 4 лева...
От цялата тази операция си 20 евро вътрешно отделение, което си е един приличен вагон примерно...
Пиша ти всичко това не за да разваля радостта ти, а за да те предпазя от други такива бъдещи задни ножици с твърдо падане, и-бей не винаги е далавера както на пръв поглед изглежда. :spiteful:
ES64U2:
А аз го взех за 160лв от магазинна, без да се занимавам с доставки и други простотиию
piko1:
благодаря ти но проблема е следния аз бях в малкия цум но го нямаше локомотива имаше червен на ДБ изваден от сет и това ме спря от закупуването му от там но 124 лева пак са си по малко от 77 евра
смятам малко да по изчакам с покупката не знаех че мога да си го поръчам има ли каталог ?
PS. навсичкото отгоре продавача вече 3-ти ден не отговаря което ме озадачава (добре че не му пратих парите :yes:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия