Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау

<< < (18/24) > >>

misho_tabakoff:

--- Цитат на: nilfe link=topic=616.msg42517#msg42517 date=1276183650 ---Имам въпрос относно Sigi.Nann. От известно време не мога да бидвам неговите аукциони. Отговора е, че България е в списъка на страните към които не праща. Пратих му меил и жена му ми отговори, че няма проблем и пращат за България, дори ми прати и цени за пощенски разходи. Та въпросът ми е всички от България ли не можем да играем за неговите неща или аз лично имам някакъв проблем. Моля споделете мнение и опит.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Adrian link=topic=616.msg42556#msg42556 date=1276323962 ---предполагам ,че е прецакан нещо , щом е почнал да избира кой може да играе -
поне 10 пъти съм пазарувал при него , и Табакофф да потвърди :)

--- Край на цитат ---
Аз затова съм си решил проблема, като съм си регистрирал акаунти в Германия и Англия. :pleasantry: После си договаряш транспорта до България. Ако не иска да изпраща до България, изпращам нещата до адрес в Германия или Англия, и ми ги препращат насам .... ЕУЕМЕНТАРНО!!!

nilfe:
Така е, стига да има кой да се занимава да ти препраща нещата всеки път. Приятелите биха го направили 1, 2 пъти, ама постоянно... трябва да е близък роднина или много влюбена любовница. ;D

misho_tabakoff:

--- Цитат на: nilfe link=topic=616.msg43071#msg43071 date=1277213567 ---... трябва да е близък роднина или много влюбена любовница. ;D
--- Край на цитат ---

Уцели на 75% ... в Германия живее брат ми, в Англия ... не точно любовница, да не говорим, че изобщо не е влюбена... поне не в мен.

В САЩ и Австралия също мога да разчитам на приятели, без да са ми роднини или любовници. ;)

pach:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=616.msg43092#msg43092 date=1277280878 ---
--- Цитат на: nilfe link=topic=616.msg43071#msg43071 date=1277213567 ---... трябва да е близък роднина или много влюбена любовница. ;D
--- Край на цитат ---

Уцели на 75% ... в Германия живее брат ми, в Англия ... не точно любовница, да не говорим, че изобщо не е влюбена... поне не в мен.

В САЩ и Австралия също мога да разчитам на приятели, без да са ми роднини или любовници. ;)

--- Край на цитат ---

България на пет ...океана!!!!!
 ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XRISTO:
 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Кой ядоса Зиги?  :angry: :angry: :angry:
Да си признае без бой!Ще го съдя за пропуснати ползи!  :angry: :angry: :angry:
http://cgi.ebay.de/ROCO-04122-A-BR-93-374-DB-OVP-3E-/260627421964?cmd=ViewItem&pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item3cae9adb0c

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия