Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
... взривове наоколо ...
lok45111:
Визирам онея шапкари, дето са на много високи постове. КОмандири, генерали, шефове на поделения...
Der Hetzer:
Аз пък не ги деля, всички са един дол дренки, и от не чак толкова висшия команден състав е пълно с тъпи като водни змии кратуни, от периода 1995/96 изпитвам много "топли" чувства към всички тях, а колкото до фойерверките - типично по военному са краднали, краднали и после са намерили кардинално разрешение за заличаване на следите ::)
Но както много други мизерии, които се случват в и без това болното ни общество и този случай ще бъде потулен :-\
lok45111:
Естествено, че е крадено. Изчезнали са 200 тона боеприпаси, които са отишли за вторични или Бог знае къде, а парите, спечелени от тях в нечии джоб. Накрая след като дойде време за ревизия изведнъж хоп и вълшебното поделение "случайно" гръмна ??? ::)
KRAKOMOBILA:
Абе аз мисля, че са отишли на някое много по-лошо място от вторични суровини, ако е там добре, но ако са отишли там където си мисля, хич не е добре, все пак това са си боеприпаси, и в грешните ръце може да са много опасни. :(
XRISTO:
Кой знае дали в Ирак не гърмят в момента камикадзетата с нашите боеприпаси. ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия