Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR

<< < (22/60) > >>

pach:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=649.msg18856#msg18856 date=1233769262 ---Чертежи мога да ви осигуря.

--- Цитат на: zazo link=topic=649.msg18778#msg18778 date=1233742684 ---Аз мога да се заема със снимките, но трябва да се знае какво точно им е необходимо.

--- Край на цитат ---

06 127 е излязла от ремонт преди няма и седмица - отивайте в депото и снимайте.

--- Край на цитат ---

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

zazo:
Прекрасно, но дали ще ме пуснат просто ей тъй да щракам в депото???  :blink:

EMPEROR:
Ще те пуснат... че и няколко солни патрона ще ти пуснат  :lol:

pach:

--- Цитат на: zazo link=topic=649.msg18914#msg18914 date=1233819371 ---Прекрасно, но дали ще ме пуснат просто ей тъй да щракам в депото???  :blink:

--- Край на цитат ---
Ами защо сме се събрали тук - да си помагаме взаимно , с връзки , познати и т.н.
Знам поне двама души дето май , могат да те уредят...
Ако ли пък не си кажат сами (или съм се заблудил за тях) , надявам се Владо , да може да ти уреди разрешение лично от Стефан Деянов - шефа на депо София по настоящем!!!
...или пък не става...
Тогава дебнене му е майката , с първична информация от някой (може би lok45111 & КРакомобила) къде и кога ще е този или друг добре изглеждащ локомотив от въпросната серия ...ако информацията е своевременна и точна , въпрос на време е да го заловиш в удобно за теб и фотоапарата време , пък може де станеш първият официален спотър в железопътният бранш  :spiteful: ;)

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=649.msg18915#msg18915 date=1233819441 ---Ще те пуснат... че и няколко солни патрона ще ти пуснат  :lol:

--- Край на цитат ---
Ти откога не си стъпвал в районите на депата!?!?
Да не са ти солили дупето???
 :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия