Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
Adrian:
хубаво , ще им изпратим всичко , после те на нас оферта за 200 бр ; мисля си че ще излезе м/у100/150 евро на брой ; събираеми ли са тези пари ? ....иначе модел ниц :nono:
fyut:
;D От сериознте почитатели на 06 та ДА. Аз съм от тях. Трябва обаче да знам, прави ли се нещо по въпроса и да си стискам избачканите с пот на чело парици за моделизма, или да си търся на старо. Обективно казано предпочитам ново. :yahoo:
pach:
къдееее сте 264 моделисти брееееее!!! :boredom:
Adrian:
:rtfm: ми така си пише - нали модераторите са строги и не пускат ботове ?
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=649.msg18972#msg18972 date=1233835201 ---04 е нормално червен, а ако двата са един до друг 06 изглежда по-кафеникав, да го наречем тъмно червен, но не и кафяв. Има значение естествено мит ли е, кога е боядисван за последно щото избелява, намазан ли е с нафта(т.н. почистване) какъвто е обичая в задълженията на помощник машиниста. От всички тия възможности според мен е най-разумно да се избере скоро боядисан чист вариант, пък който иска, да си ги омазва допълнително.
Не смятам за задължително навън ако е свинщина, това непременно да бъде отразено и на макета, нека поне на него да има малко ред и чистота. А че отвън е по-често мръсно нека не го превръщаме в принцип, а в изключение!
--- Край на цитат ---
Никъде не пише, че в задълженията на помощник машиниста влиза да мие машини. Има си деповски персонал и те трябва да ги мият - това, че не го правят е отделно. А мазането с нафта на локомотивите отдавна е история.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия