Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
Adrian:
Mihai ми беше препоръчан от Prognosis за доставка на DA 060 . Аз проведох няколко 'разговора' - държах ви в течение , в резултат на които останах с впечатлението ,че ще бъдем снабдени с хяколко скъпоценни бройки на добра цена.
В последствие ми бе обявена спекулативната цена 200 e , както и предложението срещу допълнително заплащане да оцветят лока в нашите краски , с наши табели и т.н.
Аз се подразних и отказах офертата , след като и всички навити се отказаха.
Локомотивът се намира в нета на цена 167-175 е .
Mihai отново предлага да ни боядисва локомотиви , като казва ,че цената ще зависи от количеството на поръчките.
На Tillig пратих 2 мейла с въпрос необходимо им ли е още нещо и какво става - но оттам мълчат.
pach:
Тоест румънците ще пребоядисват техни в наши!???
Не ново от Тилиг?
Ако е така , егати и офертата....
Gervasii:
с тез "тенджера - вода - царевично брашно - котлон" не се занимавайте търсят мющурии и шарани да ходят на дунава :fool: :fool: :fool:
zazo:
Ето превод, който смятам, че е що годе точен:
Мисля, че ще бъдете доволни да научите, че ще има български модел на DA 060. В края на следващата седмица в магазина ни в Букурещ ще бъде наличен първия образец. Очаквайте снимки. Цената все още не е уточнена.
Модела ще бъде произведен в зависимост от предварителните заявки, които получим.
http://www.trenulete.ro/?ml=4&id=38662
Благодаря ви.
Mihai Craciun
Trenulete.RO, Romania
pach:
Явно не е на Тилиг , а на румънците - в противен случай щяха изрично да го напишат.
Според мен това е същото за което Адри казва!!! :swoon:
Хах , как не се хванах на бас...щях да изкарам бутилка уиски...!!! :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия