Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR

<< < (44/60) > >>

lubomir:
Аз не че такова, ама талигата май трябва да е сива!
Иначе за опит е перфектно. Браво! Ако се пооправят цветовете ще стане точно. Големината на долните фарове не е реалното, но е близко до истината. Мисля че е допустимо! Табелите и надписите са също добри! Забелязвам леко разминаване на връзката на челните бели ленти със страничните. Печата трябва да се настрои или да се внимава повече като се нанася.
Ами ако е така май ще се взима и от тези!
Само като съвет: препоръчително е табелите да идват в отделен плик а не залепени- така всеки ще може да си сложи или оригиналните табели или тези направени в Астра-та. Така ще стане по лесно(без да чегъртата залепените) и по-интересно(заради номерата и депата) и разнообразно мисля!

CaLLlo:

--- Цитат на: lubomir link=topic=649.msg21646#msg21646 date=1237548435 ---Аз не че такова, ама талигата май трябва да е сива! ...

--- Край на цитат ---

Не само талигите, а ми и буферите също ...

KRAKOMOBILA:
Талигите найстина са сиви - резервоарите също.. Червеното не е лошо - покрива също, но фаровете можеха да оправят..

KRAKOMOBILA:
Още един голям проблем - както знаем при батерийте на първите номера на машините от серия 06 има решетки - 06 018 е от първите и трябва да ги има, а на модела ги няма - т.е. модела е по-точен ако е на 06 122 примерно.

Adrian:

Bravo ,Mihai , I like your job !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия