Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
EMPEROR:
--- Цитат на: Жоро link=topic=649.msg21677#msg21677 date=1237557499 ---Зазе, тук леко пропускаш момента с бройките. Мисля бяха некъде около 500.
--- Край на цитат ---
По-скоро 200 и това за директна поръчка от Тилиг... тези нали се предлагат от техни (щях да напиша по инерция съквартиранти :lol: ) партньори... та си мисля, че бройката ще е далеч по-малка... Аз лично всъщо бих си взел! :good:
zazo:
--- Цитат на: Жоро link=topic=649.msg21677#msg21677 date=1237557499 ---Зазе, тук леко пропускаш момента с бройките. Мисля бяха некъде около 500.
--- Край на цитат ---
Ако има - има. Като няма - няма. Д* знае 2 и 200. И двеста бройки са бая, но 500 ми се струва непостижимо. Дано кандисат и на по-малко.
KRAKOMOBILA:
06-41 е последния с тези вентилационни отвори на вратичките който се виждат на снимките. Ето и снимки без тия отвори.
http://railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?pos=-10350
Говоря за мястото веднага след прозореца на машиниста. :yes:
Жоро:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=649.msg21679#msg21679 date=1237557876 ---
--- Край на цитат ---
По-скоро 200 и това за директна поръчка от Тилиг... тези нали се предлагат от техни (щях да напиша по инерция съквартиранти :lol: ) партньори... та си мисля, че бройката ще е далеч по-малка... Аз лично всъщо бих си взел! :good:
--- Край на цитат ---
Упс! Грешка! Не са 500. Като говорих с Тилиг, ставаше въпрос за 150 до 200 минимум.
Аз съм сигурен, че няма да паднат до 100бр., но дори и да се съгласят (Тилиг), не ги виждам тия 100 души, дето ще извадят по 200евро. Щото хората искат парите напред.
pach:
Май става въпрос за румънско изпълнение на оцветяването , а не в Тилиг ...
Някой предположи ,че румънците като партньори с производителя (те казват че са партньори всъщност на проектанта де...) най-вероятно имат определена бройка която е при тях и не е оцветена - нещо като чистак белите тирове "Мерцедес" от каталога на Конрад (и които някой ден гордо ще носят знака на нашият клуб по макетите ни) които се продават на занижени цени , защото всеки (по съвет от Конрад ) може да си ги боядиса както иска.
Нещо такова се подозира и за румънците ...щото тилиг едва ли имат нещо различно от основното произведено на склад - всичко е по дистрибутори ,магазини и търговски складове!
Браво на момчето Кроки - докато ние клатим въздуха тук , той ни упътва все пак ! :clapping: :clapping: :clapping:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия