Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
misho_tabakoff:
Така е, но 180 евро са си 180 евро както и да ги погледне човек....... за 220 щях да си взема V320 на BRAWA, и съм убеден, че е по-качествен. Все пак имам пресен пример в HECHTE вагоните на BRAWA, IV-та епоха .... то няма за какво да се захванеш, стъклата са нещото, което най-много ме изуми - КРИСТАЛНИ!!!!!! Все едно не е пластмаса!
Любо - това и правя - търся хубавото в лошото. :) Иначе човек наистина ще вземе да се гръмне. Да не забравяме, че Роко се прави съвсем леко на север от България.
Но трябва да бъдем над тези неща. :victory:
IKAR:
Любо извинявай, явно и двамата сме писали едновременно. В общи линии за дивотиите и дефектите казваме едно и също нещо с различни думи. Но в тази връзка исках да те помоля да разкажеш повече точно за модела на прототипа на четворката - дали той си струва парите, защото снимките, които се появяват в нета на този модел хич не ми вдъхват доверие...Може да търся под вола теле, но като даваме толкова пари е нормално да сме така капризни - все пак това не са лев и два.
pach:
:spiteful: :swoon:
Каква четворка - кви пет леаааа бре????
:lol:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1430.0.html
IKAR:
Ето такава:
pach:
Тази снимка е на една много стара самоделка - а сега ти сподели коя фирма произвежда четворката (освен Тониеми & .....), че май аз не съм в час ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия