Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR

<< < (15/60) > >>

pach:
 :yes:
Супер !
Пращай го , и дано да е сговорчива и любезна!

-----------------------
( :lol: дано да знае английски , щото през Гугала се омаза така , че още се кикотя - нали е към жена обръщението та.... :lol: :lol: :lol:)

Adrian:

Пратено е /

pach:
 :yes: :dance1:

Coltrane:
Подкрепям Pach, по отнашение на срещата с Деянов. Така ще набавим най-достоверна информация на конкретен локомотив. Да не губим време!!

lubomir:
Не съм много убеден, че някой в България ще може да каже RAL номерата на боите. Но пробвайте, дано да се лъжа. На лока наистина нищо конструктивно няма да се промени, освен надписите и оцветяването. Но и това не е малко. Аз най накрая успях да си платя поръчката за румънеца, така че сега чакам, но ако има и оригинален БГ шестак, пак ще си взема. Така че чакам с нетърпение, какво ще получи Адри като изискване. Като добавка към модела аз мога да предложа да запиша, обработя и предложа оригинален звук на нашите локомотиви. Есу имат на KEG, Обаче тоя звук нещо не е съвсем като на нашите шестаци и отгоре на всичко е с фанфари, а не с въздушна свирка. По този начин локомотива ще е 99,5% оригинал, което мисля че е пре достатъчно за модел.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия