Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Материали и инструменти за макетиране - за какво и от къде?
XRISTO:
Пламене, могат ли да се лепят пластмасовите траверси върху тази изолационна подложка с С-200? Иначе аз си имам идейка - парче от ПДЧ, дълго колкото релсата и отгоре слагам каквато си искам тежест, е в рамките на разумното, естествено. :hi:
br185:
Малко съм далече все още от баластиране. Има някой други дейности които трябва да се свършат преди това. Но веднага щом направя тестове ще ги споделя ту. Иначе за лепенето не съм пробвал все още, но ще го направя в най скоро време и ще пиша тогава. Трябва да кажем и още нещо за тази подложка. Предвид предназначението и тя е изработена с леко вълнист релеф т.е. не е равна. За да прилепне плътно при монтаж ще е необходима известна сила за да не останат въздушни джобове между нея и основата. Но мисля, че този проблем ще се избегне с подходящ набор тежести използвани пр ипроцеса на залепване.
pach:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=670.msg29807#msg29807 date=1255589705 ---Пламене, могат ли да се лепят пластмасовите траверси върху тази изолационна подложка с С-200? Иначе аз си имам идейка - парче от ПДЧ, дълго колкото релсата и отгоре слагам каквато си искам тежест, е в рамките на разумното, естествено. :hi:
--- Край на цитат ---
Не знам - аз ползвам старият материал...корк. ;)
Него си го лепя и с С-200 и с хелметекс и с полидурно лепило ... :good:
А напоследък пък - двойно залепващо тиксо! :spiteful:
Dare_Devil:
Мисля си, че тия подложки би трябвало да се залепят без проблем с Ц-200. Ако не - pach дава страхотна идея за двойнолепящото тиксо.
XRISTO:
--- Цитат на: Dare_Devil link=topic=670.msg29812#msg29812 date=1255591885 ---Ако не - pach дава страхотна идея за двойнолепящото тиксо.
--- Край на цитат ---
...от чиято здравина на залепване не съм особено доволен.Ползвам "Tesa" и не ме кефи как слепява.Виждал съм двойнозалепващо , положено на лайстните на опелите, ама така си идва ог Германията, та то наистина е нещо уникално-гумата се разкъсва, но лепенката не отпуска.Половината остава на вратата даже се цепи самата лепенка, страхотно залепва.Обаче такова едва ли има откъде да се купи. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия