Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Материали и инструменти за макетиране - за какво и от къде?
pach:
Не знам дали музикантите имат някакви технически познания,
но аз придобих някои знания от музикалните инструменти.
Трябваше ми полупружинна тел с ф=0,3мм (по възможност сребриста)
за моделиране на дръжки и други подобни по моделите.
Намерих на две места - в Бриколаж, на стелажа със стоманените корди,
за около 10-тина лева е навито около 50 метра на макаричка подобна на шевните.
Тази тел е сравнително твърда, но за по-твърди детайли, се сдобих с такава от струни за класическа китара.
Оказа се че там на въпроса от продавачката (в малкия цум на музикалния щанд - 2-ри етаж, сеседен на Тихомир),
коя струна искам, аз отговорих възможно най-тънката.
Продавачката почна да ми говори с някакви номера, докато не се "добрах" до едно пакетче и ...всичко стана ясно.
Номерата на струните за класическа китара, всъщност са означенията в милове (mils) като част от инча.
Тоест след конверсия с коефициента (валиден за обръщане от инч (") в мм) 25,39954306 се получава следното:
Струна №008 = 0.008" = 0.20 мм
Струна №009 = 0.009" = 0.22 мм
Струна №010 = 0.010" = 0.25 мм
Струна №011 = 0.011" = 0.28 мм
Струна №012 = 0.012" = 0.30 мм
Струна №013 = 0.013" = 0.33 мм
Струна №014 = 0.014" = 0.35 мм
Предполагам че и с по-големите номера струни положението е същото, така че си запишете коефициента за умножение,
за лесно обръщане на размерите в милиметри, когато това не е означено на различните пакети и за предварителна информация
коя струна би ви свършила работа с точния си размер.
А аз си купих струни №12 - тоест точно нужното с размер 0,30 мм.
pavel75:
Попаднах на брошура на Практикер. Тази седмица имат промоция на Дремели, включително и този банцинг:
jopeto:
Това по средата, става за рязане на стереопор и фибран за ландшафт.
rapttor:
Живо здраво колеги моделисти,
преди време аз самия се занимавах с моделизъм доста близък до ЖП-то,а именно -стендов моделизъм,интересувах се най-вече от съвременна авиация ,но и имах известно количество танкове.За жалост вече не се занимавам с такъв вид моделизъм,не че искрата в мене не гори-а просто другото ми хоби го измества.Другото ми хоби-от 4-5 години започнах да се занимавам и със радио управляеми авто модели-най вече такива от клас "офроуд" ,та лека полека радио инвентара започна да измества другите хобита.Даже и до някъде може да се каже че съм се занимавал и със ЖП моделизъм-още от малък една баба-съседка ми беше подарила цял куфар с вагони-релси и тн.Били на нейният син който вече не играел с тях,даже ако не се лъжа са на пико.Целият комплект сега седи зад дивана и не се използва,мислил съм и да го продам,но някакси е придобил вече сантментална стойност от детските ми години.А в случай че се чудите въпросните влакове на колко години са вече- минимум на 17-18.
Та да си дойда на въпроса:захванал съм се да правя самоделна двускоростна кутия за едно камионче (ако мога така да го нарека) в мащаб 1:24,или на по-разбираем език-цялото моделче е голямо колкото дланта ми.НО за да направя такава скоростна кутия,или дори и да започна да я правя ми трябват различни зъбни колела.Един колега от вашия форум беше разглобил водомер,даже мисля и че е в тази тема.Тъй като още не съм намерил водомер,за да разгледам зъбните колела-възможно ли е някой да ме светне за модула на въпросните зъбни колела.Важно е да го знам тъй като самата "кутия" на трансмисията я правя на SolidWorks ,за незнаещите-това е компютърна CAD програма за създаване на 3Д модели.И съответно след като създам кутията на компютър,я отнасям на 3д принтер и я реализирам.И естествено за да спазя междуосието м/у зъбните колела -ми трябва някакъв външен диаметър,брой зъби и най вече-МОДУЛ.Бих си свършил и сам работата,но уви,през следващата една седмица няма да имам достъп до "стари мокри водомери" .
Та,това беше от мене-предварително благодаря на отзовалите се.В замяна нека да споделя малко от моя опит.
ЛИСТОВ МАТЕРИАЛ:
Виждам на доста места се налага да си модифицирате сами влаковете-аз лично използвам един материал който се продава на листа и е изключително жилав(примерно лист 10 см на 20 мога да го огъна докато му се допрат крайщата,той пак ще си пружинира обратно),но все пак се пробива лесно-нарича се ......... стъклотекстолит.Същият материал от когото се правят печатните платки.Разбира се за да се сдобиете такъв материал-винаги може да отскочите до най-близкия магазиин за електроника и да вземете такива "платки",евтини са-максимум 2 лв за парче 100мм на 200мм примерно.НО ще трябва да се отървете от медното фолио.Което е доста трудно за махане,особено ако нямате железен трихлорид (то разяжда медта и ви оставя само текстолита).За тази цел-преди около месец си поръчах чис стъклотекстолит от ташев-галвинг (мисля че така се казваше) и всичко заедно с доставката за лист метър на два ми излезе около 17 лева.Та така сега седи на балкона и едва съм успял да изразходвам и 1/10 от целия лист.
Друг много-ама много удобен за работа материал е полистрола(познат на английски като polystyrene/styrene)-дебел около 1-2 мм,реже се супер лесно-драскате го с нож и го отчиупвате-нещата който могат да се направят от него за почти безкрайни,и се лепи на принципа на химическото спояване-взимате от някой магазин за реактиви дихлорметан (май така се казваше) струва около 8 лева и освен ако не си миете терасата с него -една бутилка от литър ще ви надживее .За справка-от същия материал се правят абсолютно всички стендови модели.А дихлорметана е много по-удачно лепило което може да се използва,а не тея "моделарските" който струват по 15 лева и меришат на ацетон.Иначе от къде да намерите материала-потърсете в рекламните агенций които правят билбордове ;)
Алуминиеви Г профили
Доста удобни за работа алуминиеви профили взимам от бриколаж-вярно не са от най-евтините,от порядъка на 10 лева за метър са,но намират много области за приложение-имайте напредвид че НЕ Е ЧИСТ АЛУМИНИЙ а някаква смеска подобяваща дуралуминия,което е добре-не е кашкавалено мек.Може да ги използвате за направата на моторама-за гнезда за осите на различни зъбни колела,разни сгради за диорами и тн.
Инструменти
Доста интересни неща ще намерите по златарските магазини,аз лично използвам едно малко лъкче което е дълго само около педя,а 10 броя фини триончета за него струват 3 лева,с десет броя ще изкарате половин година.Златарския магазин от когото се предлагат се намира в София на площад журналист-магазинчето е едно малко червено с решетки.Естествено отгоре му пишеше "златарски инструменти" или нещо подобно.
Ето и един инструмен без който не започвам работа- http://www.nemos.bg/bg/produkt/ryno-mengeme-s-dve-dvustranni-cangi-vyrtyashta-se-glava-zahvat-0-32-mm/ Задължително нещо което трябва да имаме в куфарчето
А свредла за него-или от същия онлайн магазн или от конрад-познат в българия като щайнбергер.там свредлата са по 20-30 стотинки.Режешти диамантени дискове взимам от стоматологичните магазини за инструменти.
За сега се сещам само за това.Дано да е полезно на някой &bgflag
pach:
Привет и благодара за споделеното.
Дай някакви размери на алуминиевите профили - ние обикновинно тук ползваме от 1х1 до 5х5 мм,
щото по-едричките размери са ни малко големшки за мащабите. Същото се отнася и за I, Т, U и H-профилите.
За стъклотекстолита - особен огладко и удобно става когато е фрезован - коефициента на гладкост е като на... стъкло ;) .
Също се ползва от някои момчета, но все пак благодарим за споделеното.
Сега за водомерните зъбни колела - вярно и са много удобни,
но убийме за модула (аз съм ги снимал и показал)тук)
не съм обърнал никакво внимание.
Все пак в поста съм дал основните им геометрически размери и брой зъби.
Малко като "хвърляне на боб" ги определям от модул 0,5 до 1-ца, но най-сигурно да провериш.
Ако старото ти Пико влакче е в мащаб Н0, то дано да имаш или BR-55 или BR-89.
BR-55
BR-89
Ето как изглежда отвътре след сваляне на коша BR-55
Това са двата парни локомотива на които въпросните зъбни колела вътре са с точно такъв модул като водомерните.
ПРосто като разглобих водомера, паснаха идеално със зъбните колела от тези два локомотива.
Ето и още малко по въпроса (две стари каталожни стр.),
като накрая трябва да знаеш, че става въпрос за само стари локомотиви на Пико,
защото по-новите вече имат съвсем друго устройство.
За това на горните представящи снимки се виждат и кутийте на старите модели.
Ще потърся -все от някъде ще изскочат данни за фабричните зъбни колела в локовете и така ще научим модула им...надявам се.
Както и че все пак ти е полезно и това което описах!
:hi:
ПП. Тук Митко 0888 май ги знаеше с точност и струва ми се че беше писал някъде за модула на Пиковските зъбни колела.... :scratch_ones_head:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия