ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
на 26-ти ли ?
pach:
То протоколу отчете и почете Mr Caprykorn , както се подобава!!! :-* ама некой господа - другари бегаха из преките без да се обадят , а пък за това че БР 185 не му видях очите :'( и даже не разбрах че е там - глобата му я удвоявам ;D ;D ;D
Колкото до модулите - ами щом се появят новите , старите мигом влизат в реконструкция на място . Адри аз не напразно те питах "може ли?" - смятам с любезното съдействие на нашият гостоприемен домакин Жоро , за следващата среща да се съберем "ремонтна бригада с необходимите инструменти - и да превземем пак тротоара " , тоест в 15 часа да сме готови с плановият и извън планов ремонт , та да може да пристъпим към любимото си занимание - търкаляне на влакове!!!
Колкото до powera , също не го познавам , и 55-тица не видох ... :-[ :-[
Но пък разбрах , че някой загубиха облога дали дребосъка БР80 на Васко ще изтегли композицията с иранките !!!Този локомотив (+ 1-цата на Боно ) бих казал ,че си бяха гвоздея на "програмата" .За контейнеровозите и ремаркетата ще оставя снимките да говорят... ::)
Имаше и едно високо момче със фланелка на сини раета (или нещо подобно) и за него нищо не разбрах ...
Абе въобще нещо тарапаната бе голяма , и това може само да ни радва!!!
:-*
mill:
ай,вайййй много съм изтървал :-\,многооо.Тю да му се не види.Мноо ме яд,че не можах да се запозная на живо с Caprykorn.
toniemi:
--- Цитат на: muncho link=topic=679.msg8321#msg8321 date=1217260404 ---ай,вайййй много съм изтървал :-\,многооо.Тю да му се не види.Мноо ме яд,че не можах да се запозная на живо с Caprykorn.
--- Край на цитат ---
Не съжалавай,не риви за мен ... ;D,няма страшно и той е человек от плът и кръв ;),след година -две,пак шъ съ прибере ;)
Сaprycorn:
Аз все още не съм заминал! С голямо удоволствие се запознах с много съфорумци на срещата.За тези, с които не можах да се видя "на живо", тел:0889 939 663 и 872 80 33, ще ми бъде много приятно да се запозная.
А що се отнася до срещата, тя беше много хубава и приятна! Дай боже, по-4есто и пове4е такива срещи!!!
mill:
--- Цитат на: toniemi link=topic=679.msg8323#msg8323 date=1217262638 ---
--- Цитат на: muncho link=topic=679.msg8321#msg8321 date=1217260404 ---ай,вайййй много съм изтървал :-\,многооо.Тю да му се не види.Мноо ме яд,че не можах да се запозная на живо с Caprykorn.
--- Край на цитат ---
Не съжалавай,не риви за мен ... ;D,няма страшно и той е человек от плът и кръв ;),след година -две,пак шъ съ прибере ;)
--- Край на цитат ---
Тончооо ;D и с теб все се разминаваме ,ку забелязваш :'(.Много готини клипчета снимаш ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия