Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
eurostar:
За да не правя интериори в сградите, което е излишно и може да ми вземе 5 години, реших да сложа някакъв полупрозрачен лист отвътре на стъклата. Първо си помислих за корици от малки папки - това е една пластмаса леко набраздена и много тънка. Сега се сетих за оризова хартия, но не знам дали в днешни дни се предлага някъде. Ако някой е виждал и знае къде се продава, моля да сподели. Или пък някакви други идеи за "пердета"...
jopeto:
Има самозалепващо фолио прозрачен мат. с неог става бързо и лесно. Ползвам го точно за това. Продава се където има плотери или във Васкони.
pach:
В книжарницата на ВИАС (архитектурния) не може да няма паус (оризова хартия).
Става и почти всичко което се сетиш - номера е да се сетиш навреме , преди да си залепил сградите и да нямаш достъп от вътре.
Направи проби , ако са ти осветени от вътре - най-вероятно ще ти трябва и много черна хартия (или плътен но тънъкъ картон) за да си направиш "трафарети" тоест нещо като тапети от вътре, за да ти светят само прозорците, а не цялата сграда.
Не бързай да лепиш!!!
:drinks: :drinks: :drinks:
ПП.Аз напоследък направо пляскам с черна боя от вътре на сградите на които няма да се вижда интериора, и слагам "замърсени" стъкла по прозорците - още една крачка към реалността - "кака Пена пак не е измила стъклата!"
Но при теб май мноооого стъкло по фасадите имаш и без трафарети няма да минеш!!! :spiteful:
topalov:
Има 2 вида хартия за печене (демек готвене :girl_prepare_fish:) - едната е бяла, а другата кафява! На пипане бялата много прилича на паос, а другата (кафявата) може да ползваш за бежови завеси на хотела :on_the_quiet: Там до теб има Кауфланд, иди я поразгледай на щанда с фолиото за свежо съхранение.
П.П.: По-запознатите да кажат цената на хартията в УАСГ, та да видиш де ще му излезе края. Но като се замисля, 1 ролка от тази за печене има 8 метра дължина... в N означава, че ще имаш за драпериите на цял едни курорт с размерите на Съни Бийч :blind: :good:
П.П. 2: Жорж, не се притеснявай да споделиш с нас напредъка си, ние чакаме снимки!!!
София 70:
--- Цитат на: eurostar link=topic=700.msg39067#msg39067 date=1270573885 ---Още един въпрос - имате ли идея какво мога да използвам за ограничители за автомобили? Това трябва да са идеални сфери с диаметър не повече от 2 mm (ако решим, че в действителност са около 35 сm). Не мога да ги направя саморъчно по никакъв начин.
--- Край на цитат ---
Ако не си намерил - Има карфици с пластмасови главички , които са точно такъв размер.Аз ще използвам такива .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия