Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Жорж в N

<< < (18/48) > >>

widowmaker:

--- Цитат на: eurostar link=topic=700.msg53288#msg53288 date=1296243704 ---Хора, някой има ли идея как може да се направи неоновата светлина по ръба на сградата? Има ли толкова тънък светомаркуч?

--- Край на цитат ---

Оптично влакно, преди профдаваха такива лампи по пазарите.
Би трябвало да става и с рибарска корда.

eurostar:
Хора, проектирах две сгради от стъкло и са готови за сглобяване. Обаче сега се изправям пред огромен проблем. Лепилото Contacta Liquid на Revell не лепи този вид прозрачен плексиглас, а каноколитът остава бели следи. Преди много години ползвахме хлороформ, но нямам представа дали ще ми свърши работа а също и не знам къде се продава. Моля за съвет.

schatsi:
..Пробвал ли си с топъл силикон ?!?

Daemon TT:
Пробвай с такова лепило ,аз не го си лепя кутийте от плексиглас ,няма следи няма нищо.

pach:

--- Цитат на: eurostar link=topic=700.msg54786#msg54786 date=1298457225 ---Хора, проектирах две сгради от стъкло и са готови за сглобяване. Обаче сега се изправям пред огромен проблем. Лепилото Contacta Liquid на Revell не лепи този вид прозрачен плексиглас, а каноколитът остава бели следи. Преди много години ползвахме хлороформ, но нямам представа дали ще ми свърши работа а също и не знам къде се продава. Моля за съвет.

--- Край на цитат ---

Жорж, това е обсъждано не един път в този форум! :wacko:
Ако не, може в краен случай и с С200 - става прозрачно и не замъглява прозрачните детайли.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия