Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ 04, featuring Toniemi
zazo:
След много колебания, липсата на кой знае какви алтернативи и имайки предвид че четвърта ми е любимата серия български локомотиви реших, че ще се пробвам с една от корубите на Тони. Донор за задвижването е един стар пиковски BR118. Досега съм успял да изрежа и изпиля рамата, така че да влезе в коша, остава прехвърлянето на мотора и карданите в случай, че не успея да намеря отделни моторчета за всяка от талигите. След което разбира се ще дойде време за боядисване и добавяне на детайли.
Голямо благодаря на Тони, който сподели голямо количество от опита си с напътствия как да процедирам, а и открехна за мен вратата пред малките мащаби. Влаковете в Z, за мен бяха нещо много впечатляващо. ;)
Ето и двe снимки:
pach:
Aааайде наште!!! ;D ;D ;D
Успех и качвай снимки от етапите на работа!
Vlado:
Препоръчвам ти да пипнеш и самата коруба - гледам решетките са доста изкуствени, също и страниците със ситна шкурка (1000). Снимки на 04 колкото щеш в Интернет - една пред теб, шкурка и други необходими уреди и ще стане лок, та дрънка.
Успех!
toniemi:
Мисля че трябва да вкараш талигите малко по-навътре в коша,така че следите от буферите да съвпаднат по височина с някое оригинално локомотивче или вагонче.Допри челно четворката с буферите на някое локомотивче и премери!
Успех! ;) ;) ;)
zazo:
Някой да е попадал или да има снимка на 04 отгоре, така че да се виждат джаджите по покрива?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия