Привет! Я сега да ЪпДейтна темата

След около 3 месеца ежедневно използване, само 2 недостатъка на въпросните A4Tech HS-30 мога да изредя
1- Жаковете са слабички и след малко изтезаване започват да прекъсват
2- след около 4-5 часа носене може да ви изпотят ушите. Само това си изсмуках от пръстите

И сега, за да не си каже човек, че от нищо не разбирам и басите са тъпи, ще съобщя една тъжна за мен новина.
След като старият ми компютър изгърмя, си купих геймърски компютър и след това започнах да си търся геймърски периферии, за да е пълен комплекта

След препоръки от приятел МАНЯК на компютърни игри, си купих върховните, феноменалните слушалки Razer Megalodon, които имат вградена аудио карта която поддържа 7,1 surround soud ( естествено и слушалките го поддържат), изобщо елит за всеки геймър тези дни. И да кажа с големи букви НЕ СЪМ ГЕЙМЪР В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, ПРОСТО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ТОВА СА ХУБАВИТЕ КОМПЮТРИ СЛЕД МАКИНТОШ.

УУ, АА ЕЕ , Чудо на чудесата!! Най-удобните слушалки, които някога съм имал - да, по-удобни от beats. 7.1 звукът си работеше супер, чувах неща, които дори със собствените си уши не съм чувал преди. Когато гледах филми, се чувствах като на кино - чувах неща зад мен, под мен, над мен и въобще от всички посоки. Всичко беше чисто , без изкривявания и т.н. Но, това беше твърде хубаво, за да е истина..... Един ден реших да си пусна малко тежки ремиксове, или тъй наречен dubstep - дълбоко разочарование , басите не бяха чисти и фъфтяха. Идеше ми да се метна от някъде, тъй като платих над 350лв за това чудо, а басите на A4Tech HS-30 за 17лв са по-дълбоки и чисти.. Помислих, че това е дефект и се върнах в магазина, държейки гаранцията, разярен като бик

Смених 3 чифта - никаква промяна... Казах си - явно тези слушалки не са направени за музика, тъй като басите на експлозии в игрите са много по-големи, и там фъфтене не се чуваше. Малко по малко ми мина и се примирих, че това не са слушалки за бас музика.
В крайна сметка, всеки да си купува каквото ще, затова ще направя една таблица със оценки от 2- до 6, за 3те добри слушалки, които имам
A4Tech HS-30: Баси - 5.50, високи - 5, сила на звука 6, качество и чистота в игри - 5,качество на музиката като цяло - 5.50 - басите преобладават
комфорт - 5.50
Beats by Dr. Dre: Баси- 6, високи 6, - сила на звука - 5, качество и чистота в игри- 5 качество на музиката като цяло - 5.50- басите преобладават
комфорт- 5.50
Razer Megalodon: Баси- 5, високи - 6 сила на звука - 6, качество и чистота в игри - 6+ , качество на музиката като цяло - 5.50 - не става за dubstep/drumnbass/techno, комфот - 6
Всички слушалки имат 6 за качество и здравина на изработка
Оценките за комфорт се отнасят за мен, той като на моята глава не всяка слушалка ми е удобна
В крайна сметка се примирих и вече сменям слушалките в зависимост за какво ги използвам - няма нужда да сменям Мегалодоните ако слушам нормална музика или рок, само за бас историите

Windowmaker - със здраве да си ползваш Сони MDRките

Поздрави и благодаря за времето, което отделихте да прочетете този "роман"

Казано с 2 думи - двойно препоръчвам A4Tech HS-30,
купих си още 3 чифта, навсякъде ги гледам вкъщи